Villámlátogatás a Michelin Guide által ajánlott Sauska 48 étteremben

Villányban tettünk egy villámlátogatást, hogy gratuláljunk Bicsár Attila séfnek a Sauska 48 étterem sikeréhez.   – Attila, hadd tegyem fel az álnaiv kérdést: mi történt veled mostanában? – Szerencsére attól függetlenül, hogy milyen nehéz időszakot élünk a világban, nagyon sok pozitív dolog történik velem. Kezdve azzal, hogy nemrég jött a hír: bekerültünk a Michelin Guide

Rib Eye steak friss salátával Bicsár Attila séftől

A grill partyk slágere. Lepd meg vendégeidet egy ízletes steakkel!     Nehézségi fok: 2/5 Elkészítési idő: 20 perc     Hozzávalók (4 személyre) •4 szelet Rib Eye (rostélyos) kb. 250 g-os/db •8 gerezd fokhagyma •8-10 szál friss kakukkfű •4 ek vaj •Tengeri só, frissen őrölt bors •Olaj a sütéshez   •400 g koktélparadicsom •200

Kukoricaleves garnélával-recept+videó

Megmutatjuk Bicsár Attila séf segítségével, hogy milyen könnyen el lehet készíteni a Kukoricalevest!     Nehézségi fok: 2/5 Elkészítési idő : 60 perc   Hozzávalók:  6 db kukorica 250 g garnéla farok, tisztított 1 fej vöröshagyma 2 db paradicsom 1 kisebb fej lilahagyma 1 db lime só, frissen őrölt bors, chiliszósz 5-6 friss bazsalikomlevél étolaj

Görögdinnyeleves-recept+videó

Jéghideg gazpacho görögdinnyéből! Nehézségi fok: 1/5 Elkészítési idő: 50 perc Hozzávalók 250g hámozott kígyóuborka + 100 g a tálaláshoz 400g paradicsom 500 g görögdinnye belső része, ha lehet mag nélkül + 300 g a tálaláshoz 200g kápia 10g fokhagyma 50g olívaolaj + pár csepp a tálaláshoz 100g jég Só, hosszúbors, chili szósz, sherry ecet  

Befőtt: sok vitamint tartalmaznak a kedvelt téli ételek

Amíg be nem indul a gyümölcsszezon, a befőttek tökéletes forrásai lehetnek a vitaminoknak és a tápanyagoknak. Az új technológiáknak hála nem csupán az ízük és az aromájuk marad intenzívebb, de akár cukormentes, energiacsökkentett változatban is átadhatják a friss gyümölcsök ízét.   Miért érdemes befőtteket használni a konyhában? Befőttet már a nagymamáink is készítettek, a cukorral