Miklós Csabi Pincészet: Új Arculat, élményekkel Teli Borok

Az új címkék bemutatása Móron, egy exkluzív sajtótájékoztatón történt, ahol Miklós Csaba, a pincészet alapítója ismertette az új arculatot és a mögötte rejlő történeteket. Az eseményen, kellemes légkörben, különleges borok kóstolása közben ismerhettük meg a pincészet filozófiáját. Az új címkék személyes történeteket mesélnek el, két címkecsaládot hozva létre: egyet a klasszikus boroknak, egyet pedig a

Papdi László Új Színt Visz a Danubius Hotels Gasztronómiájába

Papdi László, a Michelin ajánlással is büszkélkedő séf, több mint 20 éves tapasztalattal a Danubius Hotelsnél folytatja karrierjét, mint központi F&B igazgató. 2024 februárjától László irányítja a szállodalánc étel- és italkínálatának megújítását, a minőségi fejlesztéseket és a csapatok folyamatos képzését. Eddigi munkájával már új irányt szabott a Danubius gasztronómiájának, bevezetve a minőségi gluténmentes termékeket a