Ennél egyszerűbben lehetetlen házi fagyit készíteni! – videó

Nyáron fagyiból sohasem elég, ilyenkor a szokásos két gombócnál is többet engedélyezhetünk magunknak, és persze a gyerekeknek is. Készítsük el otthon kedvenc fagylaltunkat nagyjából három hozzávalóból: az alap a habtejszín és a cukrozott sűrített tej, s ezt variálhatjuk ízlésünk szerint csokival, gyümölcsökkel vagy éppenséggel sós karamellel. A nyitóképet  ian dooley  készítette.

Le a tabukkal! – Van jó húsgolyó-recept!

Az etióp-származású Marcus Samuelsson Svédországban nőtt fel, majd New York-ban vált elismert séffé. Ételeiben Afrika, Európa és Amerika gasztronómiáját ötvözi. Ez a recept, amelyet még a nagymamájától tanult, felkerült londoni étterme étlapjára is. Hozzávalók 4-6 fő részére: A lekvárhoz (kb. 650g lesz) 100 g vörösáfonya 450 g cukor 950 ml víz A savanyú uborkához 1 db