A Zsidai Csoport bécsi éttermi partnerrel terjeszkedik tovább Ausztriában

Mint a Jamie Oliver étterem márkák régiós master franchisere, a Zsidai Csoport külföldi terjeszkedését helyi éttermi partnerekkel együttműködve valósítja meg a közép-európai régióban, elsősorban Ausztriában és Svájcban. A Jamie Oliver Group és a Zsidai Csoport együttműködése 2016-ban kezdődött, a budapesti éttermek nyitásával (Jamie Oliver’s Italian és JamieOliver’s Pizzeria). Az együttműködés kezdete óta az volt a

Jamie, a gasztrocézár – Pierre a Várban járt

Jamie az, aki, tudjuk, nem kell bemutatni. Van neki több mint ötven olasz étterme a világban, és mindegyik dübörög. Az biztos, hogy olasz étteremmel a legnehezebb ráfizetni, na, de az, hogy egy angol szupersztár, érzékeny kulináris zseni miért ezt a pályát választja, arra nem könnyű válaszolni. Gondoltam, hogy a legjobb lesz, ha szépen elmegyek a magyar

Miért főz ilyen jól?- Gennaro Contaldo a Jamie’s Italian Budapestben

Gennaro és Budapest: szerelem volt első látásra. Mikor a Jamie’s Italianbe beléptünk, az olyan volt, mint egy felbolydult méhkas: a séfek, a felszolgálók, a marketingesek és persze a vendégek is totális lázban égtek: Gennaro a konyhán show-t adott. Főzött, kóstoltatott, vezényelt, bohóckodott és persze elhangzott a már védjegyévé lett felkiáltás is: “Why I’m cooking so

Gennaro Contaldo, az olasz kapcsolat

Gennaro Contaldo már nyolcévesen, 1957-ben ismerkedett a konyhai munkával, kizárólag az ifjonti hév vitte a különböző helyi éttermek konyháira, ahol értékelve őszinte érdeklődését komolyan vették igyekezetét. Az első nem erdei és konyhai emlékei közül talán a Szent Trofimena maradványait őrző alabástrom urna maradt meg legerősebben, és a templom díszes barokkba hajló kifényesedett márvány könyöklője. Nem volt

“Még mindig megvan a lehetőségem, hogy egy séf életét éljem” – interjú Jamie Oliverrel

Vajda Pierre kérdez, Jamie pedig válaszol… különleges interjú a társadalmi felelősségvállalásról, családról (pár napja született meg Jamie 5. gyermeke), otthoni főzésről és még popkarrierről is. GastroGuide: Társadalmilag nagyon elkötelezett vagy. Amennyiben nem a gasztronómiában dolgoznál, akkor lehet, hogy politikus lennél. Látva aktív jelenlétedet a cukoradó körül, tervezel ilyen szerepet betölteni a jövőben? Jamie Oliver: Nem,

Világelső lett a budapesti Jamie’s Italian!

A Jamie Oliver Group-on belül kiosztották az Év Éttermi Nyitása díjat, amelyet idén a Budavári Jamie’s Italian nyert el. Az elismerést egyértelműen a magyar egység kapta, hiszen a nyitás előtti és az azt követő közvetlen időszakban kimagaslóan teljesített, megelőzve a csoport indiai, szingapúri, hongkongi, holland, ciprusi, kanadai és brazil éttermeit. A díj odaítélésekor olyan szempontokat vettek figyelembe, mint

Eszelős hamburger Jamie Olivertől

Ha meg akarod közelíteni a hamburgeri tökéletességet, tartanod kell magad a szinte rituális előírásokhoz. Azt a szenzációs ötletet valósítom meg, hogy a húspogácsát megkenem mustárral és egy löketnyi Tabasco Chipotle-szósszal, mert ettől sütés közben a fűszerek és az ízesítők hihetetlen, rücskös réteggé sülnek össze rajta.             Hozzávalók 4 személyre 800

Jamie a Várban

Egy dolgot nem lehet elvitatni tőle: ez a csávó komolyan gondolja és tesz is érte. Minden mozdulata – hiába a rutin, meg a tévé, producerek, stylistok, okosok, bárkik – mindig eredeti, őszinte, hiteles. Nem tud téveszteni. Beszélhetnek, írhatnak bármit, mert persze teszik, hiszen egy 200 millió fontos biznisz már nem jár gyalog, ott már van