Földi Laci, nem földhözragadt

Földi László 8 éve dolgozik Budapest egyik legismertebb és legautentikusabb francia éttermében a Pavillon de Paris-ban. Innen robbant be a köztudatba, A Konyhafőnök show-ban nyújtott kiváló szereplésével, mely egy csapásra ismertté tette.   GG: Bevezetésként beszéljünk a Konyhafőnökről? FL: Szeretnék már túllépni ezen a szereplésen, de annyit mindenképpen fontos elmondanom, hogy számomra ennek a versenynek

Adni jó, enni jó – Jótékonysági est a TABLE-ben

A végtelent is jelképező nyolcas szám bűvöletében segíthetünk a Tourette-szindrómás gyerekeknek, ugyanis március 6-án nyolc séf egy nyolcfogásos vacsorán gyűjt jótékony célra. Szerda este 18 órától Fodor Eszter Dalma jóvoltából a TABLE ad otthont a vacsorának. Ezúttal nyolc zseniális séf, név szerint Tóth Pál, Földi László, Strider Dávid, Kovács Árpád, Molnár Dávid, Pallag Dávid, Farkas

Földi Laciék főznek, gyűjtenek és egy családot fogadnak örökbe

Ahogyan arról korábban már beszámoltunk, Földi László és Sárközi Ákos újabb jótékonysági vacsorát szervez az év elején. Noha a rendezvény a tervezettnél kicsit később valósul meg, és a helyszín is új, de a cél ugyanaz. Mesterszakács és tanítványa már gőzerővel készül a február 2-i alkalomra, amelynek végül a TABLE ad otthont, most pedig lerántjuk a

Újabb nagy dobásra készül Földi László és Sárközi Ákos

A novemberi közös jótékonysági vacsora hatalmas sikerén felbuzdulva már forrnak az újabb tervek Földi László séf „boszorkánykonyhájában”. Január közepén újabb jótékonysági estre készül, amelyet egy belvárosi magyaros étteremben tartanak majd, és kizárólag magyaros ételek kerülnek terítékre, természetesen új köntösben. „Azért gondoltam januárra, mert a december elég húzós időszak a vendéglátósok körében, és ilyenkor egyébként is

„Kimagasló dolgokat szeretnék véghez vinni” – interjú Földi László séffel

Óriási siker volt az a jótékonysági vacsora a Pavillon de Paris francia étteremben, amelyet Földi László szervezett november 28-án Sárközi Ákos és a Konyhafőnök korábbi versenyzőinek segítségével. A teltházas esemény teljes bevételét egy autistákat támogató alapítványnak, az AUTISTIC ART Alapítványnak ajánlották fel, és a sikeren felbuzdulva biztosan lesz még folytatás. Az estről, a jövőről és

Jótékonysági est a Pavillon de Parisban

A Könyhafőnök 10. évadának versenyzőivel és a kék csapat mentorával, Sárközi Ákos Michelin csillagos séffel november 28-án. Az 5 fogásos vacsorát a Konyhafőnökből megismert Földi Laci, Kettel-Fülöp Flóra, Nagy Dani, mentoruk Sárközi Ákos, és a Pavillon de Paris séfje, Vásárhelyi Balázs álmodták meg. Az esemény helyszíne a Pavillon de Paris, ami tökéletesen megfelel a hangulatos

Ezért is az egyik kedvencünk Massimo Bottura

Azon a egyszerű tényen most azért felülemelkednénk, hogy szerkesztőségünk nemre és korra való tekintet nélkül, csak egy laza “ah”-val szokta nyugtazni, ha képeket, cikkeket mutogatunk egymásnak Massimo Botturáról. Inkább arra mennénk rá, hogy ez távolról sem legalábbis kellemes megjelenése okán alakult így, hanem az olyan ügyek miatt, mint amilyen a riói olimpia alatti jótékonysági akciója.

Az olimpia konyhai bajnokai – Sztárséfek főznek hajléktalanoknak

250 tonna – ekkora mennyiségű alapanyagból készül a riói olimpia 18 000 résztvevőjének (a sportolóknak, az edzőiknek és a különböző tisztviselőknek) egyetlen étkezése az olimpiai faluban. Ezt szorozzuk meg hárommal, hiszen mindennap kapnak reggelit, ebédet és vacsorát. 750 tonna élelmiszer naponta – de vajon mi lesz a maradékkal? Az olasz sztárséf Massimo Bottura előállt egy ötlettel, ami