Kinek lesz jó a kötelező borravaló?

Könnyen felvettem tempót, amikor Amerikában vendéglátóztam, mert határainkon kívül talán csak az Államokban várják el ilyen szinten a borravalót. Kerek szemekkel hallgattam, amikor újoncként kioktattak: „aprót nem fogadunk el, a fémpénzt nyugodtan add vissza!” Ha pedig nem akart valaki borravalót adni, meg kellett kérdezni, hogy volt-e kifogása a munkánkkal. Láttam leeresztett kerekekkel elinduló vendégeket, akit

5 gasztrotipp Sopronból

Az Alpokalján nemcsak a friss levegőbe érdemes belekóstolni, máris mutatunk 5+1 gasztronómiai különlegességet Sopronból. Miközben a város nevezetességeit járjuk körbe, ebédeljünk, borozzunk, bisztrózzunk, fröccsözzünk vagy csak üljünk be egy szelet sütire. Harrer Csokoládéműhely és Cukrászda Tágas, türkiz színű vendégtérben csodálhatjuk a városi panorámát, a legnagyobb gondunk, hogy a cukrászremek Lido-szeletet kóstoljuk-e, vagy Karl(i) elegáns bonbonjait,