Az országban először a Villa Bagatelle-ben kóstolhatod meg ezt a divatos reggelit

Papdi László Londonban járt, ahol inspirációt gyűjtött az új, tavaszi étlaphoz. Mindenképpen szeretett volna valami egyedi, mondhatni signature reggelit megálmodni rá, hiszen ez minden alkalommal nagyon hangsúlyos szerepet kap nála és a Villa Bagatelle életében egyaránt – valami üdítőt, frisset, különlegeset és egészen újdonság számba menő ételt kínálni a vendégeknek. Ezúttal is sikerült, elhozták ugyanis

Új évszak, új étlap, új Papdi-ötletek a Villa Bagatelle-ben

Az új étlap összeállítása nem volt egy fáklyás menet, árulta el Papdi László, a Villa Bagatelle executive séfje, aki formabontó ötleteivel teszi még magasabbra a lécet a reggeliző-bisztró komplexumban. Az őszi frissítésnél igyekeztek stabilitásra, mégis újításra törekedni, arra, hogy a régi, jól bevált, szinte mentőövként használt ételek megmaradjanak, egyúttal kreatív és szokatlan fogásokkal kényeztessék a

Versenytáncosból a királynő szakácsa -Papdi László Executive Chef

Hogyan lesz egy szegedi táncosból világutazó séf, aki még az angol királynőnek főzött a születésnapján, de egy svájci milliárdos yachtján is az ő fogásait szolgálták fel? Papdi László, a Villa Bagatelle executive séfje elmeséli nekünk, milyen állomásokon keresztül vezetett az útja budai foodtruckon át a Villáig  és egy pandémiát túlélő új történet kezdetéig.   Hogyan