Világhírű legendák a Porkyban

Az első szülinapját ünneplő prémium street food étterem mindkét egységében mostantól minden hónapban olyan világszerte ismert és rajongásig imádott szendvicseket készítenek az ínyenceknek, amelyekért érdemes lesz megrohamozni Kistarcsát, no meg a budapesti Dob utcát.   Múlt hónapban az 1930 óta töretlenül hódító PhillyCheesesteak szendvicset próbálhattuk ki, júliusban a Séf című filmből ismert Cubanot, amelyért kígyóztak

A Porky meghódította a Dob utcát is

A GastroGuide olvasói már megismerhették a szédületesen lehengerlő, street food ételeket kínáló kistarcsai Porkyt. Akkor elárulták, hogy étteremláncban gondolkodnak, most pedig örömmel adhatjuk hírül, hogy máris újabb egységet nyitottak és elsőként a budapesti Dob utcát hódították meg.   Mindenképpen szerettek volna a belvárosban, központi helyen megjelenni, majd több opció után itt találták meg azt a

Na ez disznóság!

Közel fél éve nyílt meg Kistarcsán a fantométteremként indult Porky. Nevéből adódóan azonban nem kell mindenféle „malacságra” gondolni: pulled porkban utaznak, nem is akárhogyan. A kezdetekről és a nagy volumenű tervekről Katona Péter tulajdonos mesélt a GastroGuide-nak.   Pétert régóta magával ragadta a barbeque és a grillezés világa. Az egyik testvére az Egyesült Államokban élt