Vendégséf, gasztro-reality Vajda Pierre-rel – A séf: Heiszler Olivér

A halászlé és a Michelin-csillag találkozása a családi tűzhely mellett. A nagy halászlé vitát mi sem fogjuk most itt a Vendégséfben eldönteni, de azért mutatunk egy igencsak figyelemreméltó változatot. Nem passzírozunk, mert meggyőződésünk, hogy a halászlé legyen hal ízű, a benne főtt halaktól gazdag lé, amit nem annak vastagságával, hanem intenzitásával érünk el. Vibráló, egymásba

Vendégséf, gasztro-reality Vajda Pierre-rel – A séf: Erhardt Zoltán

A családi paprikás csirke készítése avatottabb kezekbe nem is kerülhetett volna, mint a soproni Erhardt Zoltánéba. Zoltán a régió legsikeresebb és legautentikusabb családi éttermét vezeti. Többgenerációs hagyományok őrzője és művelője. Aranykezű séf. Mert mi kell egy jó paprikás csirkéhez? Azt gondolná az ember, hogy könnyű válaszolni erre a kérdésre. Kell a jó fajta baromfi, igen

Vendégséf, gasztro-reality Vajda Pierre-rel – A séf: Tóth Szilárd

A következő Vendégséf Tóth Szilárd, az Innio séfje. Szilárd többek között dolgozott a Borkonyhában, ahol a Michelin csillagos Sárközi Ákos séf konyhai stílusát is magáévá tehette. Ezzel együtt manapság leginkább saját elképzeléseit valósítja meg. Nem volt kétséges, hogy hozzá fordulok, amikor kiderült, hogy egy olyan család kéri a segítségemet, ahol az asszony vegetáriánus, viszont a kamasz

Vendégséf, gasztro-reality Vajda Pierre-rel

Milyen jó lenne, ha a vasárnapi ebéd elkészítéséhez hívhatnánk egy szakavatott séfet, aki szépen megfőzi nekünk az ebédet, mi meg csak elegánsan hátradőlnénk, és kényelmesen, kipihenten megennénk a minden bizonnyal fenséges ebédet. Ez mától fogva nem lehetetlen, az RTL vasárnap 10:50-kor sugározza Vajda Pierre új műsorát, Vendégséf címmel, ahol ez az álom valóra válik. Egy