keresés
  • EN
  • Főoldal
  • Utazás
  • Gasztronómia
  • Tesztek
  • Toplisták
  • Éttermek
  • Bejelentkezés
  • Regisztráció

Legyél részese Te is a GastroGuide-nak!

A GastroGuide oldalon minden a gasztronómiáról és az élményekről szól. Ebbe téged is bele szeretnénk vonni, ezért az éttermeket te is értékelheted, like-olhatod, bejelölheted, ha jártál valahol, azaz aktív szerkesztője lehetsz a tartalomnak. Mi pedig értékeljük az aktivitást: pontokat gyűjthetsz, melyet értékes nyereményekre válthatsz be. A nyereményekről a játékszabályzatból értesülhetsz.

  • GastroArcok
    • Étterem tulajdonosok
    • Séfek
    • Baristák
    • Bartenderek
    • Bloggerek
  • GastroUtazások
    • Itthon
    • Nagyvilág
  • GastroTesztek
    • Budapest
    • Vidék
    • Külföld
    • Étterem
    • Bár
    • Kávézó
    • Delikát
    • Cukrászda
    • Pékség
    • Egyéb
  • GastroAlapanyagok
    • Hús
    • Hal
    • Zöldség/Gyümölcs
    • Fűszer
  • GastroKonyha
    • Történetek
    • Technológia
    • Alapanyagok
  • GastroReceptek
  • GastroPiac
    • Budapest
    • Vidék
    • Külföld
    • Eszközök/Technológia
  • GastroHírek
    • Hírek
    • Programok
  • GastroToplisták
    • Étterem
    • Bár
  • EN
keresés
  • EN
GastroGuide
GastroGuide
  • Főoldal
  • Utazás
  • Gasztronómia
  • Tesztek
  • Toplisták
  • Éttermek
  • GastroReceptek
  • Kiemelt cikkek

Zöldborsófőzelék mentával, liszt nélkül – Bicsár Attila séf sorozata

Tedd különlegessé és egészségessé a menzák klasszikusát!   Nehézségi fok: 1/5 Elkészítési idő: 30 perc   Hozzávalók (4 személyre) •900 g zöldborsó •40 g vaj •200 g tej •200 g tejszín •víz •2 szál mentalevél •2 szál petrezselyemlevél •só, frissen őrölt bors •4 db tojás •1 liter víz •3 ek ecet (10%-os) •Só   Elkészítés

Balatoni vörösbor történelmi sikere a világ legnagyobb borversenyén

A Zelna Borászat Peregrina vörösbora aranyérmet nyert a Decanter World Wine Awards-on – elsőként a Balatonról 2025. június – A balatonfüredi Zelna Borászat történelmi sikert ért el a ...

Gasztro Sztorik #2 – Az Il Treno új korszaka

A Gasztro Sztorik sorozat második részében egy olyan budapesti étteremláncot mutatunk be, amit szinte mindenki ismer – de most egészen új arcát mutatja. Az Il Treno 30 éve a budapestiek ked...

Teszt Elek – Ahol mi is vendégek vagyunk

Elindítjuk új cikksorozatunkat, ahol mi is vendégként ülünk be az éttermekbe – teljes titokban. Nem szólunk előre, nem kérünk külön bánásmódot, nem áruljuk el, hogy kik vagyunk. Egy...

  • Bejelentkezés
  • Regisztráció

Legyél részese Te is a GastroGuide-nak!

A GastroGuide oldalon minden a gasztronómiáról és az élményekről szól. Ebbe téged is bele szeretnénk vonni, ezért az éttermeket te is értékelheted, like-olhatod, bejelölheted, ha jártál valahol, azaz aktív szerkesztője lehetsz a tartalomnak. Mi pedig értékeljük az aktivitást: pontokat gyűjthetsz, melyet értékes nyereményekre válthatsz be. A nyereményekről a játékszabályzatból értesülhetsz.


A LEGAKTÍVABBAK

  • Adatlap-kép
    emese-fejer
    51
  • Adatlap-kép
    kovacsantalsommelier
    48
  • Adatlap-kép
    zeddy
    44
  • Adatlap-kép
    matepick
    15
  • Adatlap-kép
    tothtam
    12

Feliratkozás a hírlevélre

* A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező

Kapcsolat

Szerkesztőség:
hello@gastroguide.hu

Ezt olvastad már?

  • Balatoni vörösbor történelmi sikere a világ legnagyobb borversenyén
  • Gasztro Sztorik #2 – Az Il Treno új korszaka
  • Teszt Elek – Ahol mi is vendégek vagyunk
  • Magyar pezsgő a világ legjobbjai között

Üzenőbox

Ha nem találtad meg a listában a kedvencedet, írd ide a nevét és felvesszük a listára!

Ajánláshoz be kell lépned!

Regisztráció

Belépés

© 2025 GastroGuide
Scroll

Helló gastroguide olvasó!

Szeretnél még több érdekességet olvasni a gasztronómia világából?
Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Balatoni vörösbor történelmi sikere a világ legnagyobb borversenyén

A Zelna Borászat Peregrina vörösbora aranyérmet nyert a Decanter World Wine Awards-on – elsőként a Balatonról 2025. június – A balatonfüredi Zelna Borászat történelmi sikert ért el a ...

Gasztro Sztorik #2 – Az Il Treno új korszaka

A Gasztro Sztorik sorozat második részében egy olyan budapesti étteremláncot mutatunk be, amit szinte mindenki ismer – de most egészen új arcát mutatja. Az Il Treno 30 éve a budapestiek ked...

Teszt Elek – Ahol mi is vendégek vagyunk

Elindítjuk új cikksorozatunkat, ahol mi is vendégként ülünk be az éttermekbe – teljes titokban. Nem szólunk előre, nem kérünk külön bánásmódot, nem áruljuk el, hogy kik vagyunk. Egy...

{"cookieName":"wBounce","isAggressive":false,"isSitewide":true,"hesitation":"","openAnimation":false,"exitAnimation":false,"timer":"","sensitivity":"","cookieExpire":"1","cookieDomain":"","autoFire":"","isAnalyticsEnabled":false}
  • Partnereink