Pierre megmondja

GastroGuide

Gulyáságyú, gulyásagyú: nem mindegy 2017-03-01 16:56:31

A messziröl jött ember arra biztatott bennünket, hogy ne ugráljunk, hanem maradjunk a gulyásnál, mert annál többre mi úgy sem vagyunk kèpesek, mintha csak azt mondta volna, hogy a pizzán kivül nem létezne olasz konyha, de ez legyen az ö dolga: ez a tudatlan messziröl jöttek ostoba szüklátását bizonyitja, de addig is itt van egy "globalizált", mègis magyar gulyás költemèny Szèll Tamástól, a STAND25 bisztróból.

GastroGuide

A gasztronómia csődje 2017-02-23 14:17:51

Ez itt egy un. gyros tál, égett füszertöl büzös, sivatagi homok szárazságú csirke falatok, fáradt olajban tocsogtatott müburgonyaval, ès ezt pènzèrt adják. Szóval van mèg mièrt küzdenünk ezen az oldalon

GastroGuide

Fánklesen a Baltazárban 2017-02-17 16:13:51

Frissen készül a fánk a titkos recept alapján. Kèp hamarosan az instán @gastroguide

GastroGuide

Rákocskák, meg zöldségek 2017-01-30 11:44:29