Napsütötte Villány – Bővült a Gere Pincészet kóstolótere

Már régóta az egyik leghangulatosabb borkóstolók helyszíne Gere Attila villányi Pincészete és a hozzá kapcsolódó Crocus Gere Bor Hotel. Nemrég pedig az egész egy átalakításon, bővítésen ment át, ami új távlatokat nyitott meg a borszerető emberek előtt. 

Kóstolni hangulatosan

A kóstolóteret és a rendezvényhelyszínt is a családias hangulat határozza meg, valamint azok a mediterrán jegyek, amiket a borászat épülete eredetileg is hordozott, hiszen Villány a mi mediterrán régiónk.
A belső kóstolóhelyiség több egységre oszlik fel, egyrészt így sokkal intimebb hangulat jön létre, másrészt így ténylegesen egy udvarházban érezhetjük magunkat. Kialakítottak egy szalont, egy étkezőt, egy borbárt és egy borkönyvtárat is.

Fotó: Furmint Photo

Az idelátogató vendégeknek a teljes Gere Attila-portfóliót meg tudjuk mutatni ebben a hangulatos, otthonos környezetben, illetve évjáratos tételeket is kóstolhatnak, ha pedig úgy alakul, akár a hordók között is bontunk egy palackot. A konyha is jobban felszerelt lett, így könnyebb lesz a pincészetnél rendezvényeket, konferenciákat, vacsora- és boresteket tartani, valamint vannak grillkonyhás ötleteink is a hétvégékre, amiket szeretnénk a későbbiekben megvalósítani” – sorolja az új terek adta lehetőségeket Gere Andrea. A legnagyobb változást a vadonatúj rendezvényterem, azaz a télikert jelenti, ami egy majdnem 150 m2-es helyiség az udvarház és a lenyűgöző kilátású park között. A terem különlegessége, hogy mind az üvegfalak, mind a pavilon teteje teljesen elhúzható, így egy kellemes nyárestén a szabad ég látványában is lehet gyönyörködni, amire a csillag alakú lámpák is reflektálnak. 

Ha tehát finom bort, toszkán, provence-i, vagy főleg villányi hangulatot szeretnénk, irány a Gere Pincészet!

 

 

 

Írjon véleményt