BBQ a Balatonon

A Balatonnak ősszel és télen is szezonja van, ez tény. Keszthelyen október végén füstben puhulnak a húsok, nyílnak a borok és összegyűlnek a balatoni borkedvelők egy 3 napos lakomára.
 

Hagyományteremtő céllal gasztropikniket rendeznek az ősz derekán a Keszthely Yachtkikötőben, melyen neves és jellemzően regionális alapanyagokra építő éttermek mutatják meg, mit is gondolnak a BBQ-ról. Természetesen a házigazda Paletta bisztró is készül az alkalomra: füstön sült és omlós halakkal húsokkal. A vendégséfek és éttermek két-két ételt prezentálnak, lehetőség szerint regionális alapanyagok felhasználásával (Fenyvesi Angus, káptalantóti mangalica stb.). A teljesség igénye nélkül itt lesz a Wine Flow és Czinege úr a Big Green Egg-el, a Tütü Gasztro, a Hubertus Hof, a Laposa borok, a Korosa sajtok, a Bezerics borok, a Sörművek.

Nagyon várják a családokat és az egész napra maradókat, lesz ugrálóvár, ínycsiklandó BBQ fogások,
állatsimogató, helyi termelők vására, balatoni borok, kézműves sörök, amerikai autók és jó zene minden
mennyiségben.
 
Még több info: ITT

Írjon véleményt