A Balatonnak ősszel és télen is szezonja van, ez tény. Keszthelyen október végén füstben puhulnak a húsok, nyílnak a borok és összegyűlnek a balatoni borkedvelők egy 3 napos lakomára.
Hagyományteremtő céllal gasztropikniket rendeznek az ősz derekán a Keszthely Yachtkikötőben, melyen neves és jellemzően regionális alapanyagokra építő éttermek mutatják meg, mit is gondolnak a BBQ-ról. Természetesen a házigazda Paletta bisztró is készül az alkalomra: füstön sült és omlós halakkal húsokkal. A vendégséfek és éttermek két-két ételt prezentálnak, lehetőség szerint regionális alapanyagok felhasználásával (Fenyvesi Angus, káptalantóti mangalica stb.). A teljesség igénye nélkül itt lesz a Wine Flow és Czinege úr a Big Green Egg-el, a Tütü Gasztro, a Hubertus Hof, a Laposa borok, a Korosa sajtok, a Bezerics borok, a Sörművek.
Nagyon várják a családokat és az egész napra maradókat, lesz ugrálóvár, ínycsiklandó BBQ fogások,
állatsimogató, helyi termelők vására, balatoni borok, kézműves sörök, amerikai autók és jó zene minden
mennyiségben.
állatsimogató, helyi termelők vására, balatoni borok, kézműves sörök, amerikai autók és jó zene minden
mennyiségben.
Még több info: ITT
Írjon véleményt
Vélemény írásához be kell jelentkezned az oldalra