Top szórakozás Neverland-ben!

Hollywoodi producerek és Budapesten forgató amerikai színészek is megfordultak már a Neverland élménycsomópont VIP-szobájában, ahol még a hangszigetelés is úgy lett kiépítve, hogy semmilyen hang és zaj ne tudjon be- és kiszűrődni. A belépés csak VIP-kártyával engedélyezett, amihez egy szigorú titoktartási szerződést is alá kell írni.

Hiánytalan elegancia és komfort jellemzi a Dohány utcai Neverland privát VIP-szobáját, melynek kialakításakor teljes mértékben az exkluzív és egyedi élmény biztosítására törekedtek.

A föld alatt megbúvó élménycsomópont titokzatos szobájába pultost és zongoristát is lehet rendelni, külön kérésre pedig zártkörű rendezvényként nyitva tartják az egész létesítményt, az öt zseniális történettel megálmodott szabadulószobával együtt.

Zaragoza-Rovira Josep Jordi, a Neverland ötletgazdája és alapítója arról beszélt a szobának külön bejárata van a Síp utcára, ahol semmi nincs kiírva. Csak egy átlagos szürke vasajtó látszik, mellette elhagyatott, lerobbant fakapu. Kamerák a környéken nincsenek, a forgalom alacsony, parkolóhely pedig a kapu előtt szinte mindig van.

A bejáraton egy lepukkant elhagyatott lépcsőházba érkeznek a vendégek, ahol a pince szintre érve egy légkezelő gépház, raktárok és egy tölgyfaajtó található. Utóbbin belépve egyenesen a VIP-teremben találjuk magunkat, de csak ha tudjuk a kódot, ami nyitja az ajtót.

„Megfordulnak nálunk hollywoodi producerek, Budapesten forgató amerikai színészek, politikusok és celebek is. A VIP-szoba sokszor helyszín üzleti tárgyalások lebonyolításához, sok cég ide jár üzleteket kötni. A bent tartózkodó emberek privátszférájára magas fokon ügyelünk: akkor is felhőtlenül tudnak szórakozni, ha nem akarnak nyilvánosság előtt megjelenni” – magyarázta a Neverland ötletgazdája és alapítója.

Ablakok nincsenek, a hangszigetelés pedig a legmagasabb fokon lett kiépítve, hogy semmilyen hang és zaj ne tudjon be-, vagy kiszűrődni.

A Neverland olyan Bunnahabhain Whiskey-t kínál a VIP-szobában, amit csak ott lehet venni az országban és csak 306 darabot gyártottak a világon belőle.

„Egy kis skót szigeten készítették a helyi földesuraknak még 1990-ben, de azóta piacra dobták az üveget, mert ők végül nem tartottak rá igényt. A whiskeyket Norlan poharakban kínáljuk, ami laboratóriumban lett kifejlesztve, hogy tökéletesen kihozza a whiskey aromáját és elnyomja az etanol párolgását, ezáltal az íze is sokkal jobb lesz. Külön poharunk van arra, ha valaki jéggel inná a whiskeyt, amiből 20 ezer forint egy darab”- nyilatkozott Josep.

Az élménycsomópont titokzatos szobájában különleges konyakok is megtalálhatók, melyek története egytől egyik rendkívül érdekes. A borhűtő más hőfokon hűt és párásítja a parafadugókat, hogy ne száradjanak ki. A parketta füstölt halszálkás olajozott tölgy, amit egyedileg terveztettek meg, a 60-as évekbeli ritka dohányzóasztal pedig kiváló lehetőséget nyújt a szivarozásra is.

A VIP-szobát csak 100 ezer forint minimum fogyasztásért vagy VIP-kártyával lehet igénybe venni. Utóbbit ajánláson keresztül lehet szerezni, vagy akinek a Neverland felajánlja. Ezen kívül e-mailen keresztül is lehet igényelni, ami hosszabb elbírálás után megszerezhető, de feltétlenül titoktartási szerződést kell kötni mellé.

A szoba befogadó képessége maximum 15 fő, ezáltal tökéletes akár szülinapok, vagy egyéb privát rendezvények lebonyolításár is.

Fontos, mielőtt mennétek, ne felejtsetek el foglalni!!! 

 

Neverland címe: Dohány utca 22-24.

fotók: Neverland FB 

Írjon véleményt