Magyar ízek Londonban – Bicsár Attila egy brit sztárséf konyhájában főz
Különleges felkérést kapott Bicsár Attila, a Traktor Farm Food Restaurant tulajdonos-séfje, aki kreatív ötleteivel a villányi Sauska 48 éttermet is segíti. A gasztronómia nagymestere Londonba utazik, hogy magyaros ételekkel kápráztassa el kollégáit Yotam Ottolenghi tesztkonyháján.
Ottolenghi
„A lányom már lassan egy éve Ottolenghi éttermében dolgozik, és nagyon szépen menetel felfelé a cukrász-ranglétrán: rövid idő alatt kinevezték pastry sous chef-nek. Egy nap felmerült, hogy kellene rendezni egy magyaros estet, ahol a lányommal közösen főznénk , aminek nagyon örültek Londonban. Nagyon várom már az estet, hiszen az utazásaim során én is mindig sokat tanulok.” – nyilatkozta a Gastro Guide-nak Bicsár Attila.
Bicsár Vivien
A séf portálunknak azt is elmondta, hogy amolyan „bicsáros” modern magyar fogásokkal készül, mert fontos, hogy az ételek illeszkedjenek a helyi ízlésvilágba. Ha az est jól sikerül, nem kizárt, hogy Bicsár Attila magyaros ételei később rákerülnek Ottolenghi étlapjára.
fotó: Gregory Iron Photography
fotó : The Times
Írjon véleményt
Vélemény írásához be kell jelentkezned az oldalra