1 forintos összegért adhatnak fel hírdetést vendéglátósok

Profession.hu

Jelképes összegű hirdetési lehetőséggel segíti elő a Profession.hu, hogy kínálat és kereslet könnyebben egymásra találjon az újranyitás időszakábana koronavírus által leginkább érintett szektorban.

 

A koronavírus által leginkább érintett szektor a vendéglátás és az idegenforgalom: éves szinten 61 százalékkal esett vissza az új álláshirdetések száma ezen a területen. Magyarország piacvezető állásportálja, a Profession.hu most jelképes, 1 forintos összegért, online feladható álláshirdetések lehetőségével segíti a legnehezebb helyzetben lévő szektor újraindulását, hogy a járvány miatt munka nélkül maradt szakemberek és hirdetők a lehető leghatékonyabban és leggyorsabban egymásra találhassanak.

A hirtelen jött válság miatt a legtöbb állását vesztőnek nem volt ideje új szakmát tanulni, ezért körükben a képzettséget nem, vagy csak kevésbé igénylő pozíciók váltak körükben népszerűvé. Emiatt a leginkább sújtott vendéglátás szektorból nagy arányban a bolti eladói területre vándoroltak át az álláskeresők, de sokan jelentkeztek futárnak, gépjárművezetőnek és adminisztrációs területekre is. Az elvándorlás mértékét az idegenforgalomból-vendéglátásból más területekre jól mutatja, hogy a Profession.hu adatbázisa szerint 2019-ben a turizmus-vendéglátás ágazatból érkező jelentkezők körében a tíz legnépszerűbb pozíció közül csak három, 2020-ban már csak kettő, 2021-ben pedig már csak egy volt az ágazathoz köthető.

A fenti folyamatok visszafordítása, és a szektor újraindulásának elősegítése érdekében a Profession.hu most jelképes összegű hirdetési lehetőséget biztosít, hogy a kínálat és a kereslet könnyebben egymásra találjon. A jelképes árú álláshirdetés egyszerűen, online feladható, összesen öt alkalommal, vendéglátás, hotel, idegenforgalom kategóriákon belül minden állásra, illetve a fizikai segéd, betanított munkán belül pedig a konyhai munka, szakmunkán belül pedig a felszolgáló, pincér, pultos, hostess, animátor és szakács pozíciókra.

Az akció május 3-ig, vagy meghosszabbítása esetén visszavonásig érvényes.

Írjon véleményt