Ötcsillagos élmény Isztria szívében

Kempinski Hotel Adriatic

Horvátország Isztriai-félszigetének első ötcsillagos szállodájában, a Hotel KempinskiAdriaticban jártunk, ahol a gyönyörű, homokos tengerpart mellett elterülő pazar, modern környezet minden igényt kielégítő luxuspihenést ígér.

 

 

Talán manapság az már alapvető, hogy egy komolyabb szállodában igényesen és alaposan felszerelt szobák várják a vendégeket, a személyzet kedves, segítőkész legyen és az étteremben is valóságos gasztronómiai élménnyel és ízutazással készüljenek a tapasztalt séfek.

Nos, a Hotel Kempinski Adriatic esetében minden adott, mi több, még mindezeken istúlmutató kényelemben lehet részünk. A főépületben minden megtalálható, amire csak szükségünk lehet, étterem és bár is, így ki sem kell tennünk a lábunkat, csak élvezni a lazítást. Ha egy kissé távolabb, csöndesebb miliőben szeretnénk élvezni a magányt és akikapcsolódást, akkor a szállodán kívül, de még a hotel területén villaépületeket is foglalhatunk.

 

 

A természetközelibb környezetet kedvelő vendégeket az elképesztően kéklő part csábítja, ahol ugyancsak lehetőség van egy finom ebédet vagy vacsorát elkölteni a víz melletti étteremben, a kilátás azonban a benti hangulatra jócskán rálicitál. A napsütötte fövenyen hallgatva a tenger hullámainak morajlását, szemünk elé tárul a túlsó part, a közeli Piran Portorožkikötőjének lenyűgöző látványa, így bármikor átugorhatunk Szlovéniába is. Sőt, aki esetleg magánrepülővel érkezik, az a portoroži reptéren tud leszállni, egészen közel az Adriatichotelhez. Azonban autóval sem egy hatalmas távolság, Budapesttől nagyjából 600 kilométertávolságra van.

 

 

Azoknak, akik az aktív kikapcsolódást részesítik előnyben, két belső medence, két jacuzzi ésegy pompás golfpálya érhető el bármikor, vagy akár elektromos kerékpárt is kölcsönözhetünk, amellyel felfedezhetjük Horvátország eme káprázatos gyöngyszemét, az Isztriai-félsziget északi részén elterülő Savudriját.

 

 

Felejthetetlen élményt ígér a csodás és egyszerűségében tökéletes Hotel Kempinski Adriaticötcsillagos szálloda. Fedezd fel te is!

web: Kempinski Hotel Adriatic 

Facebook: Kempinski Hotel Adriatic 

Írjon véleményt