Impasto, ahol a vendég is számít

Impasto, Hónap pizzája

Impasto Ristorante: Közösségi Pizza Kihívás – Alkosd meg a Hónap Pizzáját!

Az éttermek világában ritka kincs, ha egy hely valóban képes összekovácsolni a közösségét, és bevonni a vendégeit az étlap alakításába. Az Impasto Ristorante most ezt a kihívást teljesítette. Egy különleges akcióval hívta játékra vendégeit, aminek köszönhetően nem csak egy új pizzakülönlegesség született, de egy még összetartóbb közösség is kialakult.

 

Közösségi Játék az Impasto Ristorante-ban
Az Impasto Ristorante egy igazán kreatív és közösségépítő ötlettel állt elő: meghirdette a “A hónap pizzája” játékot, amelyben a vendégek egyedileg megalkotott pizzáikat küldhették be az étterem Facebook oldalára. A játék lényege az volt, hogy a résztvevők kommentben leírva küldték be saját fantázia pizzájukat, megadva a feltéteket és egy kreatív nevet a pizzának.

 

A Játék Menete és Eredményei
A játék nem várt népszerűségre tett szert, rengetegen olvasták és játszottak is. Az Impasto Ristorante Facebook oldala szinte felrobbant a sok izgalmas és ínycsiklandó pizzavariációtól, amelyek mind a vendégek kreativitásáról tanúskodtak. A beküldött ötletek közül az étterem csapata kiválasztotta a legjobbat, amely elnyerte a “Hónap Pizzája” címet.

 

Vendégek Visszajelzései és Az Új Pizza Bemutatása
A játék nem csak az online közösség aktivitását növelte meg, hanem a vendégek között is egyfajta összetartozás érzést erősített. Az Impasto Ristorante vendégei így közvetlenül is beleszólhattak az étlap alakulásába, ami nem csak egy hónapra szóló élményt nyújtott, hanem egy életre szóló emléket is. Az így megalkotott pizza a “Forest Pizza” nevet kapta és hamarosan kapható lesz az étteremben, és már előre nagy népszerűségnek örvend. / A szerencsés vendég pedig Bartha István volt

 

A Közösség és Az Étterem Kapcsolata
Az Impasto Ristorante ezzel az akcióval bizonyította, hogy egy étterem több lehet, mint egy hely, ahol enni lehet. Képes egy valódi közösséget építeni, ahol a vendégek is részesei lehetnek az étterem életének. Az ilyen kezdeményezések révén az Impasto Ristorante nem csak egy étterem, hanem egy közösségi tér is, ahol mindenki otthon érezheti magát.

 

Az Impasto Ristorante közösségi játékáról szóló cikk tehát nem csak egy egyszerű beszámoló, hanem egy inspiráló történet arról, hogyan válhat egy étterem a közösség valódi részévé, és hogyan építhet erős kapcsolatot vendégeivel. Az új pizza hamarosan kapható lesz, és alig várjuk, hogy megkóstolhassuk a vendégek kreativitásának gyümölcsét!
 
cím: Mester utca 38., Budapest
 
 
Asztalfoglalás: https://impasto.hu/asztalfoglalas/
 
kiemelt fotó: Juhász Gitta 

Írjon véleményt