Görög Dinnye Saláta Kecskesajttal

Görög saláta dinnyével

Szeretnél valami különlegeset és frissítőt a nyári napokra? Próbáld ki az új kedvencünket, a görög dinnye salátát kecskesajttal és fekete olívabogyóval! Ez a finomság garantáltan feldobja a napodat!

 

Görög Dinnye Saláta Kecskesajttal

Hozzávalók:

  • 200 g görög dinnye, kockákra vágva
  • 100 g kígyóuborka, szeletelve
  • 100 g koktélparadicsom, félbevágva
  • 50 g fekete olívabogyó, kimagozva
  • 100 g kecskesajt, kockákra vágva
  • 1 kis fej vöröshagyma, vékonyra szeletelve
  • 1/2 zöldpaprika, vékonyra szeletelve
  • 1 evőkanál extra szűz olívaolaj
  • 1 evőkanál balzsamecet
  • Frissen őrölt fekete bors ízlés szerint
  • Friss bazsalikom levelek díszítéshez

Elkészítés:

  1. A görög dinnyét, kígyóuborkát, koktélparadicsomot, fekete olívabogyót és zöldpaprikát egy nagy tálban összekeverjük.
  2. Hozzáadjuk a vékonyra szeletelt vöröshagymát és a kecskesajt kockákat.
  3. Meglocsoljuk az olívaolajjal és a balzsamecettel.
  4. Ízlés szerint megszórjuk frissen őrölt fekete borssal.
  5. Óvatosan összekeverjük, hogy a hozzávalók egyenletesen eloszoljanak.
  6. Tálaláskor friss bazsalikom levelekkel díszítjük.

 

Klasszikus Görög saláta 

Írjon véleményt