Szeretnél valami különlegeset és frissítőt a nyári napokra? Próbáld ki az új kedvencünket, a görög dinnye salátát kecskesajttal és fekete olívabogyóval! Ez a finomság garantáltan feldobja a napodat!
Görög Dinnye Saláta Kecskesajttal
Hozzávalók:
- 200 g görög dinnye, kockákra vágva
- 100 g kígyóuborka, szeletelve
- 100 g koktélparadicsom, félbevágva
- 50 g fekete olívabogyó, kimagozva
- 100 g kecskesajt, kockákra vágva
- 1 kis fej vöröshagyma, vékonyra szeletelve
- 1/2 zöldpaprika, vékonyra szeletelve
- 1 evőkanál extra szűz olívaolaj
- 1 evőkanál balzsamecet
- Frissen őrölt fekete bors ízlés szerint
- Friss bazsalikom levelek díszítéshez
Elkészítés:
- A görög dinnyét, kígyóuborkát, koktélparadicsomot, fekete olívabogyót és zöldpaprikát egy nagy tálban összekeverjük.
- Hozzáadjuk a vékonyra szeletelt vöröshagymát és a kecskesajt kockákat.
- Meglocsoljuk az olívaolajjal és a balzsamecettel.
- Ízlés szerint megszórjuk frissen őrölt fekete borssal.
- Óvatosan összekeverjük, hogy a hozzávalók egyenletesen eloszoljanak.
- Tálaláskor friss bazsalikom levelekkel díszítjük.
Írjon véleményt
Vélemény írásához be kell jelentkezned az oldalra