A tét nélküli hibázás öröme – Konyhai vallomások

Főzni menő dolog. Mindig is az volt, nem csak a mi családunkban alakult így. Enni muszáj, a jó ételt pedig mindenki értékeli, így amióta világ a világ, van egyfajta tekintélye annak, aki képes igazán jót alkotni a konyhában. Elég pici lehettem, de a mai napig tisztán emlékszem, arra, ahogy az egyik nagymamám féltékenyen kérdezgetett, hogy

Fördős Zé, a mosolygós gasztrocápa

Szépen, szinte a semmiből bekúszott és a mindennapjaink része lett Fördős Zé. Először csak a gasztronómia iránt érdeklődők hallottak róla, majd egyre többen rákattantak főzős videóira a Szárnyas Ízvadász blog-on. És lőn immáron Street Kitchen. Tévéműsor, könyv, magazin. A szárnyakat és a siklóernyőzést ideiglenesen félretéve most csak a gasztromelóra koncentrál Zé. Mit jelent a név: