A tea mint superfood

A tea minden fajtája remek tulajdonságokkal rendelkezik. A zöld, a fekete, a fehér és az oolong tea mind ugyanarról a növényről származnak. A különböző módszerekkel lezajló szüret és szárítás más-más teafajtákat eredményez, de mind a négynek magas az antioxidáns-, flavonoid- és polifelon-tartalma. Ezeknek pedig nagyszerű hatása van az agyműködésre. Teával az egészségért A National University

Pompás napindítások – Három menő reggeli, ami egészséges is!

Anyukánk milyen sokszor elmondta, és mi is ezt mantrázzuk a gyerekeinknek: a reggeli a legfontosabb étkezés! Akkor itt az ideje, hogy ezt magunkra is érvényesnek tekintsük: figyeljünk oda, mit is eszünk ébredés után, és munkába menet előtt. Tankoljunk fel, hogy legyen erőnk és energiánk a télen kissé kimerült tartalékainkat újramozgósítva! Használjunk bátran olyan újdonságnak számító superfoodokat,

“Még mindig megvan a lehetőségem, hogy egy séf életét éljem” – interjú Jamie Oliverrel

Vajda Pierre kérdez, Jamie pedig válaszol… különleges interjú a társadalmi felelősségvállalásról, családról (pár napja született meg Jamie 5. gyermeke), otthoni főzésről és még popkarrierről is. GastroGuide: Társadalmilag nagyon elkötelezett vagy. Amennyiben nem a gasztronómiában dolgoznál, akkor lehet, hogy politikus lennél. Látva aktív jelenlétedet a cukoradó körül, tervezel ilyen szerepet betölteni a jövőben? Jamie Oliver: Nem,