Rebarbarás – Epres Pite – Agáta Konyhája

A gasztronómiában, a rebarbara a tavasz egyik első hírnöke. Pikánsan fanyar ízével, félelmetesen sokoldalúan lehet kombinálni, számos alapanyaggal a konyhában.   Készíthetünk belőle lekvárt, kompótot, szörpöt, vagy akár mártást, de tehetjük süteményekbe is. Arra viszont ügyelni kell, hogy ugyan savanykás az íze, de azért ne cukrozzuk meg túlságosan, mert pont ellenkező hatást érhetünk el, mint

Jamie Oliver tökéletes csokitortája – videó

Csokitortával nagyon nem tévedhetünk, hiszen majd’ minden gyerek, de felnőtt is, bármikor szívesen bevállal egy szeletet belőle. Jamie Oliver videója alapján, most bárki elkészítheti a tökéletes csokoládés tortát, friss gyümölcsökkel extrázva, ráadásul mindezt játszi könnyedséggel. Néhány tipp, hogy biztosan szuper legyen a végeredmény: A tökéletes csokitorta, a tökéletes minőségű alapanyagokkal kezdődik: csokoládé, kakaópor, tojások, de

Desszert nekünk – édes utazás 3 kontinens körül

Utazz velünk, nézzünk szét együtt a nemzetközi édességpiacon! Ahány ház, annyi szokás. Ahány ország, annyi különböző desszert a legegyszerűbbektől, a nagyon összetett és bonyolult receptekig. Utazd velünk körbe a bolygót, nézzük meg együtt, melyek a legtipikusabb harapnivalók egy ebéd vagy vacsora után. Tipp: a cikk olvasásához egy jó nagy adag édesség társaságában fogj hozzá! Mit

Ízutazás századokon át – 5 szuper tipp Auguszt Ibolyától

Ha bejgli, akkor Auguszt – ebben mindenki egyetért, aki egy picit is ért ehhez a hagyományos karácsonyi süteményhez. És ezt igazolják a vevői igények is, mert még sosem sikerült annyi bejglit megtekerni a szorgos kezeknek, amennyire igény lett volna.   A jól megérdemelt fekete Augusztéknál a karácsony a főszezon. Ennek a húzós időszaknak minden napját

50 édesség, amit el kell készítened

Divat lett manapság bakancs- és egyéb listák készítése, ám mint oly sok mindenre a listakészítésre is igaz, hogy a megfelelő végeredmény eléréséhez a formánál jóval fontosabb a készítő személye. Egy süti mindig jól jön Ez a személy jelen esetben Kárai Dávid alias ízHUSZÁR, egyben a NoSalty.hu receptoldal főszerkesztője. Könnyedén megránthatnánk a vállunkat, hogy mi mást