Stílusos éttermi gasztronómia otthon.

Zsidai @home

A Zsidai Csoport létrehozta az étel házhozszállítás új, fenntartható módját: elindult a Zsidai @home!

A lezárások kezdete óta, azaz már több mint fél éve dolgozunkazon, hogyan lehetne csodás ételeinket minőségi romlás nélkül, éttermi minőségben fogyasztani otthon, hiszen mint tudjuk, a készétel kiszállítása esetén, ahol sokszor a futárnál 20-30 percig is ott van az étel-, minőségi romlás tapasztalható.

Az eddig megszokott „azonnali házhozszállításkörnyezettudatos, gazdaságilag is fenntartható, minőségi és elérhető alternatíváján dolgoztunk, mely az eddigiekhez képest sokkal jobb minőséget biztosít, sokkal kedvezőbb áron.

Mostanra sikerült kidolgoznunk egy olyan étel házhozszállítást, ahol az ételek 90-95%-os készültségi fokon érkeznek meg az otthonokba, vákuum csomagolva, a befejezés és a tálalás marad csak a megrendelő feladata, ami mindössze 5-10 percet igényel és amihez részletes video és írásos utasítást is küldünk. lunk volt továbbá az is, hogy minél kevesebb konyhai szemetet és mosnivalót termeljünk, ezért az ételek legalább 2 adagonként rendelhetők, és sok esetben még serpenyőre sincs szükség, így a mosogatást is minimálisra csökkentettük.

A főzés örömét visszük el így a háztartásokba, a munkás részek nélkül.

Mik az előnyei ennek az új megoldásnak a hagyományos készétel házhozszállítással szemben?

Elérhetőbbek, kedvezőbben az árak a megrendelőnek.
Gazdaságosabb az éttermeknek is, így ki lehet gazdálkodni kollégáink bérét és beszállítóink számláit
Környezettudatosabb
Nagyságrendekkel jobb a minőség: valóban friss és forró étel kerül az asztalra, minimális munka ráfordítással, ami még szórakoztató is.

Megoldásunk – gasztronómiai innovációnk, stílusos, minőségi és fenntartható válasz vendégeink otthoni igényeire. Nem csak a járvány időszakban, hanem hosszútávon is valós megoldás a minőségi otthoni étkezésre a megszokott házhozszállítási modellel szemben.

Éttermeink ikonikus, klasszikus ételeit kínáljuk, így a kínálatban megtalálható a 21, a Pest-Buda, a Baltazár, a Spíler és természetesen a Jamie Oliver éttermek fogásai is, valamink kovászos kézműves kenyerünk, cukrászműhelyünk desszertjei, süteményei, és az éttermeinkben kapható borokis. Kínálatunk árban is valódi alternatívája a hagyományos bevásárlásnak is, nem csak a megszokott házhozszállítási megoldásoknak. Kínálatunk folyamatosan bővül, folyamatosan újabb termékeket fejlesztünk – hamarosan  karácsonyi ebéd – és vacsoramenüink is elérhetőek lesznek, melyekkel a családok éttermi minőségű ünnepi étkezéseket tudnak otthon percek alatt varázsolni, anélkül hogy bármely családtag feláldozná magát a konyhában.

Rendelni online a http://www.zsidaihome.hu/ webshopbanlehet, a kiszállításra 1 napon belül kerül sor vagy ha nem szállítunk bizonyos zónában, akkor a Jamie Oliver’s Italian étteremben átvehető a rendelés a Budai Várban.

Az ételeket legalább 2 adagonként csomagoljuk, és mivel az eltarthatóság hűtőben 5 nap, a legkörnyezettudatosabb előre berendelni az ételeket, hogy ne legyen erre naponta gondunk és a szabad választás szabadsága is meglegyen.

Írjon véleményt