A hazai Mekikben is kapható lesz a BTS kedvenc menüje

Mc Donald’s, BTS menü

A globális együttműködés keretében a BTS Menü május 27-től rendelhető a résztvevő hazai McDonald’s éttermekben

Budapest, 2021. április 21. A McDonald’s étteremlánc április 19-én jelentette be, hogy 50 országra kiterjedő nemzetközi együttműködést kötött a hazánkban is rendkívül népszerű, K-pop irányzatot képviselő „BTSegyüttessel, aminek köszönhetően május végétől a magyar rajongók a hazai éttermekben is megkóstolhatják majddél-koreai fiúcsapatról elnevezett BTS Menüt.

 

A BTS 2013-ban alakult, slágereik sorra a zenei listák élén szerepelnek, zenéjükkel, pozitív üzeneteikkel pedig összehozzák a rajongóikat a világ minden tájáról. A következő néhány hónapban a BTS rajongók még közelebb kerülhetnek kedvenc előadóikhoz, hiszen azóta, hogy a McDonald’s tavaly az Egyesült Államokban elindította a hírességek kedvenc rendelését bemutató programját, a Famous Orderst, most először a BTS Menü világszerte azonos időben, közel 50 országban lesz elérhető.

Az egyedülálló menü május 27-én kezdi „turnéját”Magyarországon. A BTS Menü itthon egy 9 darabos ChickenMcNuggets®-et, egy nagy adag sültkrumplit, egy nagy üdítőt, valamint a dél-koreai McDonald’s népszerű receptjei inspiráltaspeciális Édes Chili és Cajun mártogatós szószokat tartalmaz. A hazai éttermekben vásárolt Chicken McNuggets 100%-banhazai csirkehús felhasználásával készül, a receptúra pedig kizárólag természetes összetevőket tartalmaz.

 

„A zenekar szép emlékeket őriz a McDonald’sban eltöltött nagyszerű pillanatokról. Már alig várjuk az együttműködés elindulását, és hogy megoszthassuk a BTS kedvenc menüjét a világgal” – nyilatkozta a BTS kiadója, a BigHit Music.

 

„Mindenkinek van egy olyan McDonald’sos rendelése, amit sosem hagyna ki, ha az éttermünkben jár, és ez igaz még az olyan nemzetközi szupersztárokra is, mint a BTS tagjai” –mondta Égi Zsolt, a McDonald’s hazai ügyvezetője. „Ez a zenekar valóban globális jelenség, rajongótábora nem ismer határokat, és mi is nagy izgalommal várjuk, hogy a jövő hónaptól Magyarországra is elhozzuk a BTS Menüt a vendégeinknek.”

 

A hazai vásárlók a BTS Menüt az éttermekben, a McDrive-okon vagy a McDelivery szolgáltatáson keresztül is megrendelhetik majd. Érdemes tehát beírni a naptárakba amájus 27-i dátumot, és figyelni a McDonald’s közösségi médiacsatornáit (@mcdonaldshungary a Facebookon, illetvemcdonaldsmagyarorszag az Instagramon) valamint a vállalatweboldalát (www.mcdonalds.hu), ahol erről az izgalmas együttműködésről rendszeresen lesz elérhető információ.

Írjon véleményt