Fesztiválgyőztes lett a Paris Garden

Paris Garden Restaurant

A 7. Debrecziner Gourmet Fesztivál nem csak a gasztronómia szerelmeseinek tartogatott meglepetéseket. A fesztivál közönségszavazásán magabiztos győzelmet aratott a közel egy éve megnyitott, helyi Paris Garden Restaurant.

 

 

Talán nem is sejtették, hogy ilyen hamar elismerést tudhatnak magukénak, amikor belefogtak missziójukba. Az úttörő szerepet magukra vállalva igyekeztek szemléletformáló módon egy olyan igényes, unikális éttermet biztosítani, amely később értékké válik a városban, és ez a kemény munka most meghozta gyümölcsét. A francia eleganciára és a populáris fine bistrokínálatra úgy fest, van igény, és a törekvés sikerrel járt, abszolút megtalálta a helyét a debreceni gasztronómiai életben. Ehhez pedig nagyban hozzájárult a Magyar Gasztronómiáért Érdemérmes, Nemzetközi Gasztronómiai Szövetség hivatalos zsűriplakettjét is elnyerő Holda József executive chef és szuper csapata, akik a kezdetektől beleteszik szívüket-lelküket és a séf több évtizedes tapasztalatát az ételek elkészítésébe.

 

Holda József Executive séf

 

Így amíg ők a fesztiválozók, a Debrecenbe utazók és helyi ínyencek kegyeit keresték, megmutatva a vendéglátás egy egészen más aspektusát, a törődés és a szeretet visszaszálltrájuk: Debrecen kedvenc étterme lettek.

 

 

A vándordíj tehát a 2024-es Gourmet Fesztiválig a Paris Gardenben csilloghat a polcon, avagy kitüntetett helyen.

 

Gratulálunk!

cím: Hunyadi utca 24., Debrecen

facebook: Paris Garden Restaurant

Írjon véleményt