A Magyar Fine Dining Úttörője és Öröksége – Costes Restaurant

A budapesti Costes Restaurant nemcsak Magyarország, hanem az egész közép-európai gasztronómia számára is mérföldkővé vált, amikor 2010. március 16-án megszerezte az ország első Michelin-csillagát. Ez a történelmi pillanat nem csupán az étterem csapatának szenvedélyét és kitartását testesítette meg, hanem a hazai fine dining kultúra elismerését is jelentette egyben. Miguel Rocha Vieira, az étterem akkori séfje

Magyar siker a nemzetközi szakácsversenyen!

Március 21-én került megrendezésre Varsóban a Nestlé International CHEF Culinary Cup szakácsverseny, ahol a dobogó második fokára magyar versenyző állt fel. Hack Barnabás, a Michelin csillagos Costes Downtown szakácsa képviselte hazánkat és vitte hírét a remek magyar gasztronómiának. A CHEF Culinary Cup egy Nestlé szervezésű gasztronómiai megmérettetés a CHEF, mint a séfeket kreatívan segítő márka