Amitől bakancslistás hely az Újváros Bisztró

Szépen lassan nemcsak a régió, hanem az egész ország figyelmét magára vonja a szarvasi Újvárosi Bisztró, amely egyre többeknek kerül fel a gasztronómiai bakancslistájára. Az étterem számos olyan „leget” tudhat magáénak, amelyeknek köszönhetően a nyitás után azonnal a vendéglátóhelyek élmezőnyébe került. A legmodernebb épülettől a legkülönlegesebb kávékínálaton át a legextravagánsabb elképzelésig szinte minden mellettük szól.

Hatalmas ambíciók és gondolatolvasás – Piltz Zoltán séf

Piltz Zoltán, a szarvasi Újváros Bisztró séfje elképesztő tervekkel költözött a békés megyei városba: Várvizi Péterrel karöltve szeretnék a legjobb vidéki éttermet létrehozni. És nagyszerű úton haladnak ehhez.   Nyelvvizsga helyett séfképzés Zoltán szociálpedagógusnak tanult, de a diplomájához nyelvvizsgára volt szükség, így Angliába ment, hogy csiszolja a nyelvtudását. Szerencsére nem csak azt sikerült magas szintre

Ilyen itthon nincs, és mégis van – a szarvasi Újváros Bisztró

Mi a titka annak, hogy egy békés megyei kisvárosban egy világszínvonalú luxusétterem csillanjon fel? Először is vegyünk egy világlátott, de lokálpatrióta, nemzetközi üzletemberként tevékenykedő testvérpárt, akik utazásaik során beleszerettek a gasztronómiába.   Engedjük szabadjára merész álmaikat, és építsünk a Hármas-Körös holtágának partján, a védett mocsárciprusok által övezett festői szépségű telken egy impozáns high-techépületet. Kutassuk fel