4 napos szülinapi buli az Élesztőházban

Akár esik, akár fúj, születésnapot tart az Élesztőház, mégpedig a negyediket, ez a mai rohanó gasztrovilágban mindenképpen ünneplésre okot adó alkalom. Főleg, hogy igazi kézműves közösségi találkozóhely lett, a sörválasztékáról elhíresült egység. 

Az első hazai multitap bar, olyan kiegészítőkkel bővült az elműlt négy évben, mint a VinoPiano-Borbár/Wine Bar, a Butcher’s Kitchen – A Hentes konyhája, a Hopstel Beerhotel és beüzemelt az Élesztő nagytesója a Food Truck Udvar is.
Mindezt a sikert ünneplik barátaik és szeretteik körében a hely megálmodói, ahová természetesen mindenkit szeretettel várnak.

Program:

Április 20 – Bemutatkozik a Yeast Wörks-Hübris- Guri koprodukcióban készült Kék Macska cask ale-t a Cask Ale Barban, majd középpontban a Hara Punk gerillasörfőzde új szortimentjének alapköve, a Executive Pale Ale,  ami egyszerre hétköznapi és elegáns.

Április 21-23 – IPA hétvége, melynek keretein belül, április 22-én este hatkor a Rothbeer Távoli Galaxisának szülinapjának alkalmából maga az intergalaktikus Róth Zoltán és bolygóközi Szügyi Péter fogja csapolni az éppen frissen megújult klasszikus magyar IPA-t.

A nyitókép az Élesztő  Facebook oldaláról származik.

Írjon véleményt