Jamie Oliver új éttermet hoz Budapestre

Jamie Oliver

Jamie Oliver olasz étterme és pizzeriája után hétfőtől a Jamie Oliver’s Diner vagány ételei is elérhetők lesznek Budapesten!

 

 

Első lépésként, hogy minél hamarabb megkóstolhassátok egy igazi amerikai diner Jamie-féle kínálatát, a Wolton, házhozszállítás útján találkozhattok vele. Kíváncsiak vagyunk véleményetekre, ezért kóstoljátok meg otthon házhoz szállítva vagy a Budai Várban, a Jamie Oliver’s Italianben a táblás ajánlatok között, és küldjétek el nekünk véleményeteket.

Miben kínál mást a Jamie Oliver’s Diner mint egy sima hamburgerező?

Röviden a minőségben és az egészségességben.

 

Jamie dinerét és ezzel az ételválasztékot Jamie klasszikus amerikai comfort ételek iránti szeretete szülte. Pár éveJamie több hónapot töltött az USA-ban, beutazta szinte az egész országot és azt kutatta, milyen a klasszikus amerikaikonyha, mely az emberek fejében élő fast foodon és a hatalmas adagokon túlmutat. Azt kutatta, mitől izgalmas egy igazi oldalas, milyen egy valódi BBQ és a legjobb szaftos burger.

A diner világa egy egyszerű koncepcióra épül: jó, szerethető street food ételeket kínálni a legjobb alapanyagokból, eredeti receptúrából kiindulva.

 

Jamie célja az is volt emellett, hogy megmutassa, hogy az amerikai konyhára jellemző sztereotípiákon túl létezik egy igazi amerikai konyha – csodálatos ízekkel és hagyományos technikákat használva. Mindezt Jamie persze egy kis csavarral kínálja, ráadásul tudományos oldalról közelített és összetétel szintjén elemzett minden ételt, hogy ne legyen egészségtelen.

 

„Egy olyan diner kínálatot szerettem volna mindig megalkotni, ahol az étlap ízletes, klasszikus amerikai ételekkel van tele, messze az amerikai ételekkel szemben kialakult sztereotípiáktól. Az étlapon szaftos, csábító ételeket és egészséges salátákat is találsz – mindent garantáltan a legjobb alapanyagokból.” (Jamie Oliver)

http://www.hu.jamieoliverdiners.com/

https://www.facebook.com/jamiesdinerbp

Instagram: jamiesdinerbp

Írjon véleményt