Dekonstrukció Vacsora / ONYX

Onyx Dekonstrukció Vacsora

Az ONYX METAMORFÓZIS, vagyis az étterem teljes átalakulása 2020. novemberében az Utolsó Vacsorával vette kezdetét. Ezt követte a márciusi születésnapunkra elkészített ONYX14 torta, majd a májusi SITT Street fine dining esemény, ahol megünnepeltük az étterem lebontásának végét.

 

A METAMORFÓZIS újabb mérföldkőhöz érkezett, ez a DEKONSTRUKCIÓ vacsora. Négyestére megnyitjuk az ONYX kapuit, hogy bepillantást engedjünk az ONYX Alkotói közösségének hónapok óta tartó munkájába.

Lebontottuk az éttermet, most elemeire bontjuk a régi menüsort is. Újraértelmeztük a fogásokat és pont annyira szedtük szét és építettük újra őket, ahogyan azt tettük és tesszük az elmúlt hónapokban az eddigi tapasztalatainkkal is. Az elemekre szedett ételek, eszközök és élmények a lebontott étteremmel együtt végül egy nagy egésszé állnak össze, hogy megmutassanak valamit arról a progresszív és semmihez sem hasonlítható ONYX-ról, amit megálmodtunk több mint egy éve a Metamorfózis kezdetekorA DEKONSTRUKCIÓ vacsorán így először és utoljára találkozik múlt és jelen a fogásokon keresztül.

Dekonstrukció vacsora nem volt és nem is lesz több az ONYX életében. Éppen ezért a vacsora limitált férőhelyes és összesen négy alkalommal kerül megrendezésre. Esténként tizenhat főnek van lehetősége leülni a nagy közös asztalhoz, részt venni az átalakulás élményében és elfogyasztani a hét fogásos vacsorát, melyet italsor kísér.

A DEKONSTRUKCIÓ koncepcióját, menüjét és annak minden részletét az ONYX Alkotói közössége dolgozta ki a fenntarthatóságot maximálisan szem előtt tartva.

A Dekonstrukció vacsora dátumai:  2021.06.09., 2021.06.10., 2021.06.16., 2021.06.17.


Weboldal és jegyvásárlás: Onyx Restaurant Budapest 
Facebook esemény:
  Dekonstrukció Vacsora ​

Írjon véleményt