Ajándékozd meg a hasad a Platzban!

Platz Budapest

A nagy rohanásban egyszerűen gondolnunk kell magunkra és a hasunkra is. Ha mi eddig nem is tettük, a Platz igen, és ennek megfelelően különleges ajánlattal készültek az ünnepi időszakra.

 

A Szent István téri, csodálatos adventi vásárban megfáradva jólesik egy csupor forró ital vagy egy tányér gőzölgő, gazdag leves. Micsoda szerencse, hogy gyakorlatilag a Platz ajtaja előtt kanyarog az árusok sora, így bármikor betérhetünk hozzájuk, akár a nézelődés előtt, közben, után is. Vagy a hét vége felé, elzsibbadva a teendők kavargó áradatában, engedjünk meg magunknak egy kis kényeztetést, egy finom vacsorát. A fények, illatok és színek mellett az ízek parádéját is élvezhetjük, ha betérünk ide.

 

 

Főleg, hogy a fantasztikus karácsonyi hangulatot az ehhez illő, tradicionális menüvel csak fokozzák: a minilángosok, a töltött káposzta és a zserbó pohárkrém mellett a nem mindennapi harcsapaprikás bűvöli el a hasunkat. Ez ugyanis kapros túróscsusza-felfújttal készül, amit az elmaradhatatlan tejföl és a pörc koronáz meg.

Ha pedig egy igazi téli finomságot kóstolnánk meg cseppnyi csavarral, akkor a birsalmás-gyömbéres sütőtöklevest válasszuk, amihez fahéjas puszedli és tökmag is jár, felejthetetlenné téve az egyébként megszokott kedvencet.

Ne kuksolj otthon, fedezd fel a tél legszebb arcát és a legfinomabb ételeket, zsizsegj a Platzban!

 

 

Cím: Szent István tér 4-5. Budapest 1051

facebook: Platz Budapest

 

Keresőszavak:

Írjon véleményt