Főzni jó, segíteni még jobb

Főzni jó

Molnár Dávid, a Három Huszár Étterem executive séfje nemcsak tehetséges, de végtelenül jószívű is: jótékonysági főzést szervezett a rászoruló és árva gyerekeknek július 8-ára, a Sashalmi Piacra.

Az ötletgazda Molnár Dávid  és barátai Rauf Sven Tamást, Csíki Sándor gondolt egyet, összehívta a gasztronómiában ismert kollégákat, név szerint Huszár Krisztiánt, Haraszti Zsoltot, Strider Dávidot,  Rosenstein Róbertet, Gyurik Gábort, Horváth Zsolt „KicsiZsót”, Bálint Leventét és Tóth Pált, hogy megvendégeljék a nehéz sorsú kicsiket és nagyobbakat. Ehhez összedobták mindenüket, amijük van, tudást, ötletet, alapanyagot, eszközöket és sok szeretetet. Azonban minden segítség jól jön, ezért ha valaki szeretne csatlakozni és pártolná a kezdeményezést akár alapanyaggal, akár egyéb anyagi és tárgyi módon, keresse meg a résztvevőket, bármit szívesen fogadnak, hogy a gyerekek öröme a lehető legnagyobb lehessen.

A csapat készen áll, és izgatottan várja a napot, most aztán a szokásosnál is nagyobb szívvel-lélekkel fognak főzni! A menü még titok, de biztosan csodálatos dolgokat fundáltak ki.

 

Az eseményről természetesen mi is hírt adunk majd.

Jelige: SEGÍTENI JÓ! ?❤️?

Cím: Sashalmi Piac; 1163 Budapest, Sashalmi tér 1.

Időpont: 2023. július 8., szombat 12:0015:00

 

 

Támogatók:

Sashalmi Piac
Mátrai Bivalyrezervátum
Rauf Cukrászda & Kávézó
Rosenstein Vendéglő
Gasztrokibic
Food & Wine
Ozsvárt Kolbászműhely
KicsiZso Reggeliző Kávézó
Osteria Pomo D’oro

Írjon véleményt