Fenyőgyöngye Vendéglő – ahol a múlt ízei és a jelen kényelme találkozik

A budai hegyek egyik legszebb szegletében, a Szép-völgy kapujában, immár kilenc évtizede várja vendégeit a Fenyőgyöngye Vendéglő. A legendás étterem 1935-ben nyitotta meg kapuit Sztretovszky János álmaként, aki pincérként dolgozott a János-hegyi Erzsébet-kilátó vendéglőjében, és egy séta során szeretett bele a környékbe. Nem sokkal később telket vásárolt, majd felépítette saját vendéglőjét, ahol kezdetben mindössze négy

A nagyi ízei egy csipet belvárossal – teszteltük a Dob utcai Puli és Juhászt

Aki már unja a „kreatívan újragondolt” magyar fogásokat, és inkább úgy enne egy velős csontot, mint otthon a konyhaasztalnál, annak van egy jó hírünk: a Dob utca sarkán megnyitott Puli és Juhász pontosan azt adja, amit ígér. Hagyományt, melegséget, házias ízeket, egy kis csárda-hangulatot – és mindezt egy szokatlanul igényes, mégis oldott környezetben.   Csontvelővel