Ha akarjuk, ha nem októbertől végérvényesen beköszöntött a sütőtök szezon. Megunni viszont egészen tavaszig sem lehet, hiszen olyan sokféleképpen készíthetjük. Népszerűsége pedig kiváló élettani hatásaiban is rejlik: kalcium, cink, mangán, réz, vas, foszfor, C-vitamin, karotin, biotin, niacin, pantoténsav, A, B1, B2, B6 vitaminok és folsav tartalmának köszönhetően egészségmegőrző hatással bír. Hatásos gyulladásos betegségek, megfázásos, meghűléses megbetegedések esetén is. Használjuk ki hát a benne rejlő finom erőt!
Sütőtökkel töltött ravioli
Sütőtökös latte
Mazsolás-sütőtökös kalács
Almás-sütőtökös kuglóf
Sütőtökpalacsinta pekándióval és juharsziruppal
Sütőtökös smoothie
Sütőtökchips
Sütőtökös puding juharsziruppal
Sütőtökös koktél
Írjon véleményt
Vélemény írásához be kell jelentkezned az oldalra