Top reggelik Budapesten 2019

Top10 reggeli 2019

 

 

1. Maison Grand Budapest

Ha valaki szeret reggelizni, akkor a Maisont ki kell próbálnia, hogy részese lehessen egy igazi, vérbeli reggelinek! A Maison a reggeliről és a brunchról lett ismert. Nagyon sok a külföldi vendég, akik már eleve az Instagram fotó vagy éppen a TripAdvisor miatt jönnek ide. Ha nincs előre asztalfoglalásod, és reggelizni szeretni, akkor felejtsd el, hogy jóllakottan és elégedetten távozol, ugyanis nem lesz szabad asztal, hiszen minden reggel teltház van. De aki bejut, az élvezheti a franciás reggeli minden részét. Klasszikus reggeliktől kezdve az egyszerű croissantig bármit tud választani. A személyzet pedig felkészült és kedves. Tehát ha reggeli, akkor Maison Grand!

A la Maison Budapest címe: Budapest Szervita tér

 

 

2. Brunch Bistro Budapest 

A Bazilika háta mögött egy abszolút urbánus és trendi hely a Brunch Bistro. Itt az egyik különlegesség, hogy magyaros reggelivel is várják a vendégeket, ami a turistáknak különösen jó dolog, de valljuk be őszintén, néha mi is szívesen megeszünk egy igazi házi, ízletes reggelit. Ha valaki szeretne, akkor egész nap választhat a reggeli kínálatból, és ébredezhet a teraszon. Igazából bármit is kérünk az étlapról, nem fogunk hibázni, ugyanis a hely nagyon profi; az ételek, a kávé, az italok mind kifogástalanul el lettek találva. Az érződik még, hogy nem erőlködnek, hanem valóban mindenki őszintén kedves és udvarias, ami azért igen ritka manapság. A Brunch Bisztró reggelihez is, de ebédhez is kitűnő választás!

Brunch Bistro Budapest címe: 1065 Budapest, Bajcsy Zsilinszky u. 19/b

 

 

3. Winestone Korona

Ez az a hely, ami folyamatosan nyüzsög, pörög. Tipikusan az az étterem, ahol nem egyedül akarunk reggelizni, hanem üzletfelünkkel, barátunkkal, vagy csak egyszerűen emberekkel. A Winestone étteremben mindig zajlik az élet. Az étterem abszolút a mostani stílusirányzatoknak megfelelően lett kialakítva, tényleg nagyon l érzi itt magát az ember. A személyzet nagyon a toppon van, csak odapillantunk, és már ott is teremnek az asztalunknálés ajánlanak vagy segítenek nekünk. Az ételek is nagyon jól ki lettek találva: sp a tálalás, az adagok megfelelőek. Ha valaki egy nem mindennapi reggeli élményt keres, akkor itt kell kezdenie a napját.

Winestone Korona címe: Budapest, Kálvin tér

Winestone City Center címe: Budapest, Váci utca 20. 

 

 

4. Palace Restaurant

Ez az egyik legszebb reggeli helyszín. Itt reggel nem csak egy jót és finomat eszem, hanem a lelkem is feltöltődik. A hely maga a történelem. Csodás belső kialakítása van, ahol az ember el tud merengeni, hogy mennyire szép épületeket is tudtak régen építeni és tervezni. Klasszikus a reggeli választék, de mindennap késül valami finomság a látványpultban, akár goffri vagy éppen frissen facsart gyümölcslevek. Ha a klasszikus reggelik egyike nem illik az életmódunkba, akkor a  legegészségesebb ételek közül is tudunk választani, mint a tápióka vagy a müzli. A személyzetet itt is kiemelném, mert remekül végzik a dolgukat. Szerintem egyébként nem csak reggelizni érdemes itt, hanem bármikor étkezni, nem fogjuk megbánni.

Palace Restaurant címe: Budapest, Rákóczi út 43-45.

 

 

5. Gentry Coffee & Brunch

Picit eldugott helyen van a Gentry, ami lehet, hogy jó is, mert még így is állandóan tele van, ha jobb helyen lenne, akkor már az utcán állnának az emberek. A hely maga az egyediség, minden ki lett találva, és semmi sincs véletlenül, ez a hely nagyon tudatos. Nekem abszolút az egyik favoritom, szeretek csak úgy is betérni, hogy egy igazán finom kávét igyak és tovább menjek. De a Gentry ennél több, egy igazi gasztropont, ahol tényleg extra ételeket fogyaszthatunk el, és közben jólérezzük magunkat. A hely kialakítása is magával ragadó, remek koncepciót alakítottak ki. Mindenképpen ki kell próbálni!

Gentry Coffee & Brunch címe: Budapest, Királyi Pál u. 9.

 

 

6. Vesta Bistro

Az igazi ízletes és egyedi reggelizők egyike, brutális a magyar reggeli, amit itt eszik az ember. Ezt egyszer meg kell kóstolni, mert a srácok nagyon egyedit alkottak. A személyzetet ki kell emelnem, mert hihetetlen hogy mennyire kedvesek és figyelmesek, de nem tolakodóan végzik a munkájukat. Itt olyan mangalica húsokat tudunk enni, amiket szerintem máshol nem nagyon. Ebből következik, hogy én most a reggelinél ajánlom őket, de ebédelni vacsorázni is érdemes itt. A bisztró egyszerű, letisztult, és egy menő akvárium választja el a helyiségeket, innen viszont nem választhatunk halakat.

Vesta Bistro címe: Budapest, Falk Miksa u. 10.

 

 

 

7. Baltazár Budapest

A Baltazárban a reggeli felér egy ünnepléssel, a vár és a környezet gondoskodik erről. Itt azért szeretek reggelizni, mert a kikapcsolódáson kívül még egy picit a munkámra is tudok figyelni és mégsem egy irodában ül az ember, hanem egy szuper helyen. A reggelik a klasszikusok, egy kis többlettel. Itt nem furcsa az sem, ha reggeli közben szeretnénk egy finom pezsgőt is elfogyasztani. Ajánlott hely!

Baltazár Budapest címe: Budapest, Országház u. 31.

 

 

8. Helyszín Budapest

Ez az a helyszín ahol tényleg pörög a reggeli, hiszen a “mester”, Botond gondoskodik róla. A reggeli bulik végén vagy egy új nap kezdésének kiinduló helye ez. Az ételekre abszolút a házias szó illik. Itt nincs túl sok idő az üldögélésre, reggelizni kell és utána menni is, mert akkora a pörgés, hogy az emberek várnak a szabad helyekre. Szóval egy gyors étkezés pörgősen és indulhat is a nap, szuper hangulatban. Én nagyon szeretem, nem fogtok benne csalódni, ha jöttök.

Helyszín Budapest címe: Budapest, Wesselényi u. 35.

 

 

9. KicsiZso Reggelizô és Kávézó

Ez a hely egy legendás reggeliző már, köszönhető ez Zsoltnak. Aki itt reggelizik, és bele kóstol ebbe a hangulatba, meg az ételekbe, akkor garantáltan visszavágyik. Finom háziasak a reggelik, olyan mintha anyu csinálta volna sok szeretettel, és az adag is pont jó! A kávét külön szeretném kiemelni, reggeli után kell egyet inni, mert a kávé is nagyon finom. Összbenyomás pedig az hogy törzsvendéggé kell válni! Abszolút ajánlott hely! Ha jöttök, próbáljátok akkor jönni amikor van Zsolt, és tuti visszajöttök, vagy egyéb rendezvényén is részt fogtok venni!

KicsiZso Reggelíző és Kávézó címe: Budapest, Frankel Leó u. 11.

 

 

10. Montenegro Gurman Grill & Wine Bar

Amikor valami különlegesre vágyok, legyen az sajt, vagy nagyon finom házi szalámi, egy finom pezsgővel, akkor a Montenegro Gurmannál kezdem a napot. Óriási nyüzsgés van mindig, olyan mintha valami külföldi országban lennék, sokféle náció fordul itt meg. Ha pedig nyitásra jövök, akkor még az alvó várost meg tudom figyelni a teraszról és közben a reggeli kávémat iszogatom.
De ne lepődjünk meg azon sem, ha egy világsztár éppen erre sétál.

Montenegro Gurman Grill & Wine Bar címe: Budapest, Hercegprímás u. 2. 

 

Írjon véleményt