4 éves a Meatology

Meatology

A Pataky Péter, Pataky Tibor és Berza Balázs által megálmodott MEATOLOGY 2016 novemberében öltött testet a Bazilika árnyékában baráti segítséggel. A kemény munka, a gondosan választott, kiváló minőségű alapanyagokat előállító tenyésztők, termelők, a legújabb technológiák és az úttörő üzleti modell a vendéglátásban hamar népszerűvé tette első egységüket.

A magasfokú előkészítésnek és az alkalmazott technológiáknak köszönhetően 5-10 perc alatt frissen készült, adalék és tartósítószer mentes, kiváló és állandó minőségű ételeket szolgálnak fel a vendégeiknek. Hamar megszerették őket a vendégek és innovatív voltuk miatt sokat cikkezett róluk a szakma. Gyorsan kinőtték az elsőszülöttet és 2018 júniusában megnyitották jóval nagyobb MEATOLOGY 2.0 éttermünket a Haris közben.

Az ízélmények tekintetében a folyamatos kutatás, a kitartó megvalósítás és a lelkiismeretes hozzáállás jellemzi a MEATOLOGY-t. Kiválóan szerepelnek a vendégek visszajelzésén alapuló ranglistákon, például hetekig vezették a TripAdvisor Budapest 3000 éttermét rangsoroló listáját. Jól teljesítenek a Google, Facebook, Restaurant Guru stb. vendégelégedettséget mérő, csakúgy, mint a Dining Guide, Best of Hungary, Fine Restaurants, Big 7 Travel, Magyar Konyha, We love Budapest stb. szakmai megmérettetéseken is.

Nem álltak meg. A Bazilika és Haris köz után, a sor folytatódott, 2020 januárjában beköltöztek modern termelő konyhájukba az Ipar útra, ahol a közétkeztetésbe is belekóstoltak a 3. MEATOLOGY KANTIN éttermükkel. Csomagolóval, sokkoló-hűtő-fagyasztó kamrákkal bővítve, minősített élelmiszeripari üzemnek minősítve alkalmassá tették az éttermek mellett közvetlenül a lakosságnak szánt termékük előállítására, tárolására. Szeretnék, hogy még több helyen legyenek ott a tiszalöki húsmanufaktúra sous vide és konfitált húsai, a Terra Pannónia érlelt Angus vágásai, Kövér Zoli bácsi saját fejlesztésű receptjük alapján készített országos hírű Debrecenije, a solymári chili, a miskolci Zip’s sörök, a háznak dedikált borok, pálinkák és séfjeik munkája is mindenki számára elérhetővé váljon.

2020 márciusában 2 új franchise jelentkezővel, az új lakosságnak szánt termékük gyártására készen, bizakodva várták az előttük álló szezont…

2020 júniusában a szakmai vezetés – Vámosi Nikolett számvitel és adó, Katona Péter pénzügy és kontrolling, Pataky Tibor operatív, Berza Balázs konyha – úgy döntött, hogy nem hagyják leomlani a verejtékes munkával felépített alapokat. A hatékonyan működő szakmai-tulajdonosi irányításnak és a főbérlők előrelátó gondolkodásának köszönhetően meg tudták tartani mindhárom éttermüket és a termelő konyha fejlesztésével nagy reményekkel látnak neki az új termékük gyártásának. A 2016 -ban alapított márkájuk készen áll, hogy a boltok polcain, webáruházakban, éttermek, büfék, szállodák, vendégházak, panziók kínálatában is megmutassa, hogy mi a MEATOLOGY. Az ételek tartósítószer és adalékanyag hozzáadása nélkül készülnek, védőgázzal csomagolva, 0-5 Celsiuson tárolva 14-21 nap szavatossági idővel kerülnek a lakossági piacra tervezett díszdobozba, hogy az éttermekben megszokott minőség, a SLOW FOOD FAST mindenhol mindenkinek elérhető és élvezhető legyen. Két családdal indulnak novemberben:

MEATOLOGY HOME az otthoni felhasználásra, alap konyhát igénylő (sütő, serpenyő)  5-10 perc alatt elkészíthető természetesen főleg húsételek, úgy mint a Bakonyi sertéspofa, pörcös nokedli, házi savanyúság |Bélszín steak, grill zöldségek | Marha Stroganoff, knédli |Tarja Brassói, házi csalamádé |Csirkecomb paprikás, nokedli, uborkasaláta |Csülök Pékné módra, házi savanyúság | Gyömbéres marhapörkölt, udong tészta, gyömbéres uborkasaláta |Ropogós pecsenyekacsa, káposztás cvekedli |Vadas marhapofa, knédli | Vadas szarvasnyak, knédli | Ropogós kacsacomb, édesburgonya, mascarponés gombamártás. Éttermi adag és minőség percek alatt otthon az asztalodon.

MEATOLOGY GO (Gym, Office) irodákban, konditermekben akár mikrohullámú sütőben is készre melegíthető “PURE” fogások: Marha Stroganoff, füstölt paprikás karfiolrizs | Chili con carne, kukorica tortilla | Marha pörkölt, kelkáposzta főzelék | Pulled beef, édeskrumpli püré | Pulled pork, bébi kukorica, coleslaw | Szecsuáni marhacsíkok, grill zöldségek |Tofus rizstészta zöldségekkel | Vindaloo csirke, kurkumás rizs | Thai zöld currys csirke, jázmin rizs. Mellőznek minden adalékanyagot, tartósítószert és igazodnak a fogyás-növekedés-ülőmunka táplálkozási elvárásainak.

Rendeljétek, egyétek, élvezzétek!

 

Írjon véleményt