Titkos vacsora gombákból!
Két nagyágyú egy célért: Bicsár Attila, a napokban Michelin ajánlást kapott Sauska 48 étterem executive chefje és Kovács Antal, örökös sommelier bajnok hamarosan exkluzív vacsorát tart, hogy népszerűsítsék az egyik legkiválóbb alapanyagot, a gombát.?
Egy páratlan és különleges estére, különleges helyszínen várják az ínyenceket, akik nyitottak a meglepetésekre. Azonban nem érdemes sokáig várni: a budapesti pop-up étterembe erősen limitált a létszám. Belépőjegyet a ‼️mushroomrepublic2019@gmail.com e-mail ‼️címen lehet igényelni, 15.900 forintos áron. A válasz emailben mondjuk el a pontos helyszínt.
Dátum: 2022 november 24. csütörtök 18.00
Kovács Antal örökös sommelier
A MENÜ:
– Welcome: Sauska Brut pezsgő
– Marhatatár barna csiperkével, sós citrommal, kovászos kenyérrel
+ Sauska Birtok Furmint 2019
– Gomba erőleves mungóbab csírával, chilivel, lime-mal
– Paradicsomos-gombás rizottó csirkével, érlelt sajttal, zöldfűszer-salátával
+ Rubin Birtok Dél-Balatoni Merlot Rosé 2020
– Leveles tésztában sült bélszín gombakrémmel, kávéban sült zellerrel, póréhagymás burgonyaszalmával
+ Villa Wanda Egri Pinot Noir 2019
– Gesztenye, csokoládé, meggy
+ AM Tokaj Pince Tokaji „Amadeus” Kései Cuvée 2017
– Petit Fours
Fotók: Pixeltaster
Instagram: Kovács Antal
Instagram: Bicsár Attila
Instagram: Mushroom Republic
Írjon véleményt
Vélemény írásához be kell jelentkezned az oldalra