Bicsár Attila konyhája – Lecsó

Bicsár Attila receptje – Lecsó  videós recept!    Hozzávalók (4 személyre) 10 db tv.paprika 4 db paradicsom 2 nagyobb fej vöröshagyma 4 nagyobb gerezd fokhagyma 4 tk fűszerpaprika 1 kk őrölt kömény 1 szál kolbász 100 g szalonna 1 db hegyes erős paprika ( opcionális ) Só     Elkészítés :  A paprikákat kicsumázzuk, alaposan

Tavasszal megújítja gasztro portfólióját Bicsár Attila szendvicseivel az OMV

Tavasszal az OMV töltőállomásokon frissült a gasztronómiai kínálat. Vadonatúj reggeli ajánlat, Gourmet Selection szendvicsek és mexikói Leberkäse-variáns debütált a töltőállomásokon. A legújabb Gourmet Selection portfóliót Bicsár Attila, a Sauska48 kreatív séfjetervezte, emellett három közönségkedvenc termék bekerült az állandó kínálatba.   Tavasszal teljesen megújult az OMV VIVA gasztronómiai kínálata: a hagyományosan negyedévente frissülő gourmet szendvicsek mellett egy új

Parádés esemény két nagyágyúval

Titkos vacsora gombákból!  Két nagyágyú egy célért: Bicsár Attila, a napokban Michelin ajánlást kapott Sauska 48 étterem executive chefje és Kovács Antal, örökös sommelier bajnok hamarosan exkluzív vacsorát tart, hogy népszerűsítsék az egyik legkiválóbb alapanyagot, a gombát.? Egy páratlan és különleges estére, különleges helyszínen várják az ínyenceket, akik nyitottak a meglepetésekre. Azonban nem érdemes sokáig

Bicsár Attila tervezte az OMV legújabb gourmet kínálatát

Új gasztronómiai nagykövettel dolgozik együtt az OMV: Bicsár Attila, a Sauska48 kreatív séfje állította össze a töltőállomás-hálózat exkluzív kínálatát. Az új gourmet szendvics- és salátaajánlatban egyaránt megtalálhatjuk a húsos és vegetáriánus opciókat. Bicsár Attila gourmet kínálata szeptember 1-től országszerte 72 töltőállomáson érhető el.   A gourmet választéknak komoly hagyománya van az OMV töltőállomásokon Magyarországon: az első

A tányéron: Tökfőzelék – Bicsár Attila rovata

Ha egyszer elkészíted, ezután csak így akarod majd enni!:)   Nehézségi fok: 2/5 Elkészítési idő: 35 perc     Hozzávalók : •1 kg zsenge tök •1 közepes fej vöröshagyma •1 csomag kapor •4 ek görög joghurt •só, bors, cukor, ecet •olaj     Előkészítés: 1.A tök két végét levágjuk. Meghámozzuk, félbevágjuk, belsejét kikaparjuk. 2.A tök husát

A tányéron: Császármorzsa – Bicsár Attila sorozata

Császármorzsa, ha már unod a palacsintát!    Nehézségi fok: 2/5 Elkészítési idő: 25 perc   Hozzávalók (1 személyre): •60 g liszt •140g tej •1 db tojás •40 g vaj •1 tk barnacukor •só •sárgabaracklekvár és porcukor a tálaláshoz   Előkészítés      1. A lisztet, tejet és a vajat kimérjük. .    Elkészítés : A

Rib Eye steak friss salátával Bicsár Attila séftől

A grill partyk slágere. Lepd meg vendégeidet egy ízletes steakkel!     Nehézségi fok: 2/5 Elkészítési idő: 20 perc     Hozzávalók (4 személyre) •4 szelet Rib Eye (rostélyos) kb. 250 g-os/db •8 gerezd fokhagyma •8-10 szál friss kakukkfű •4 ek vaj •Tengeri só, frissen őrölt bors •Olaj a sütéshez   •400 g koktélparadicsom •200

BBQ mázas oldalas sült kukoricával

BBQ érzés otthoni sütőben!  Nehézségi fok: 2/5 Elkészítési idő: 180 perc   Hozzávalók 1 kg sertés oldalas 4 ek. fűszerkeverék 2 ek. mustár 4 ek. BBQ szósz 4 db kukorica 2 db lime só, cayenne bors étolaj Fűszerkeverék 130 g barnacukor 30 g fokhagymaporú 5 g gyömbérpor 1 g rozmaringpor BBQ szósz 200 g ketchup

Kukoricaleves garnélával-recept+videó

Megmutatjuk Bicsár Attila séf segítségével, hogy milyen könnyen el lehet készíteni a Kukoricalevest!     Nehézségi fok: 2/5 Elkészítési idő : 60 perc   Hozzávalók:  6 db kukorica 250 g garnéla farok, tisztított 1 fej vöröshagyma 2 db paradicsom 1 kisebb fej lilahagyma 1 db lime só, frissen őrölt bors, chiliszósz 5-6 friss bazsalikomlevél étolaj

Görögdinnyeleves-recept+videó

Jéghideg gazpacho görögdinnyéből! Nehézségi fok: 1/5 Elkészítési idő: 50 perc Hozzávalók 250g hámozott kígyóuborka + 100 g a tálaláshoz 400g paradicsom 500 g görögdinnye belső része, ha lehet mag nélkül + 300 g a tálaláshoz 200g kápia 10g fokhagyma 50g olívaolaj + pár csepp a tálaláshoz 100g jég Só, hosszúbors, chili szósz, sherry ecet  

Tedd fel a koronát a nyárra, készíts egy parádés lecsót!

Nyár, paprika, paradicsom, akkor pedig lecsó, jöjjön Bicsár Attila receptje!  Nehézségi fok: 2/5 Elkészítési idő: 40 perc Hozzávalók (4 személyre) 10 db tv.paprika 4 db paradicsom 2 nagyobb fej vöröshagyma 4 nagyobb gerezd fokhagyma 4 tk fűszerpaprika 1 kk őrölt kömény 1 szál kolbász 100 g szalonna 1 db hegyes erős paprika ( opcionális )

Grillezett kecskesajt Bicsár Attila séftől

Grillezett kecskesajt ( 4 személyre ) 4 szelet kecskesajt 2 db őszibarack 2 db nektarin 4 db sárgabarack 1 db cékla 150 ml olívaolaj 50 ml citrom-lime lé vegyesen 1 kk mustár (dijoni vagy angol) 1 kk méz 4 ek tökmag só, bors 1 csokor fűszernövény (bazsalikom, menta, citromfű) olaj a sütéshez   Előkészítés :

Sztárséf receptek : Lecsó Bicsár Attila séftől

Hozzávalók:  10 db tv.paprika 4 db paradicsom 2 nagyobb fej vöröshagyma 4 nagyobb gerezd fokhagyma 4 tk fűszerpaprika 1 kk őrölt kömény 1 szál kolbász 100 g szalonna 1 db hegyes erős paprika ( opcionális ) Só Előkészítés: A paprikákat kicsumázzuk, alaposan átöblítjük. Először hosszában kettévágjuk. Az ereket kivágjuk, majd tovább daraboljuk. A paradicsomokat 10-15

Paprikás krumpli Bicsár Attila séftől

  Paprikás krumpli Hozzávalók : 1 kg burgonya 2 közepes fej vöröshagyma 1 db paradicsom 1 db paprika 3 db virsli 1 szál kolbász 3 tk fűszerpaprika só, őrölt kömény Olaj   Előkészítés : A burgonyát meghámozzuk, összevágjuk. A vöröshagymát megpucoljuk, felaprítjuk. A paprikát, paradicsomot apró kockákra vágjuk. A virslit feldaraboljuk, a kolbászt karikákra vágjuk.

ArcSéfCsarnok sorozat 5. – Bicsár Attila, a „falusi gourmet” megalkotója

Már tizenkét éves korában tudta, hogy főzéssel akar foglalkozni. Az egyszerű receptek soha nem érdekelték,inkább azok az ételek mozgatták meg a fantáziáját, amelyekben van valami „csavar”. Két évtizedig volt az Alabárdos Étterem séfje, aztán új kihívásra vágyott, így egy londoni, majd egy floridai kitérő után hazatért, hogy segítsen a Sauska ’48, és a Traktor Étterem megnyitásában.

Tapssal fogadták a „bicsáros fogásokat” Londonban

Korábban már beszámoltunk arról, hogy Bicsár Attila, / Traktor, Sauska48 /  a gasztronómia hazai nagymestere, Londonba utazik, hogy magyaros ételekkel kápráztassa el Yotam Ottolenghi személyzetét az éttermi csoport tesztkonyháján. A rendezvény olyan jól sikerült, hogy alig akartak hazamenni a vendégek. És hogy melyik étel jött be a legjobban a külföldi közönségnek? Erről is beszélt a GastroGuide-nak

“Bicsáros” fordulat a gasztronómiában

Magyar ízek Londonban – Bicsár Attila egy brit sztárséf konyhájában főz Különleges felkérést kapott Bicsár Attila, a Traktor Farm Food Restaurant tulajdonos-séfje, aki kreatív ötleteivel a villányi Sauska 48 éttermet is segíti. A gasztronómia nagymestere Londonba utazik, hogy magyaros ételekkel kápráztassa el kollégáit Yotam Ottolenghi tesztkonyháján. Ottolenghi  „A lányom már lassan egy éve Ottolenghi éttermében