Tavasszal megújítja gasztro portfólióját Bicsár Attila szendvicseivel az OMV

Bicsár Attila

Tavasszal az OMV töltőállomásokon frissült a gasztronómiai kínálat. Vadonatúj reggeli ajánlat, Gourmet Selection szendvicsek és mexikói Leberkäse-variáns debütált a töltőállomásokonA legújabb Gourmet Selection portfóliót Bicsár Attila, a Sauska48 kreatív séfjetervezte, emellett három közönségkedvenc termék bekerült az állandó kínálatba.
 

Tavasszal teljesen megújult az OMV VIVA gasztronómiai kínálata: a hagyományosan negyedévente frissülő gourmet szendvicsek mellett egy új Leberkäse-variáns és reggeli fogások is bekerültek a választékba.

A VIVA Gourmet Selection kollekciót az előző félévhez hasonlóan most is Bicsár Attila, a Michelin Guide által ajánlott Sauska48 kreatív séfje állította össze. Tavaszi újdonság a Grillcsirkés bagett articsókával: a séf kreációjában a mustárszószos és pikáns fetasajt salátás bagettbe kerül a fűszeres csirkemell és az articsóka. Vegetáriánus választékként érkezik a Csicseriborsó szendvics sárgarépa ágyon: egy rozsos magvas zsemlébe helyezik a csicseriborsó lepényt, amit sajtos-fokhagymás szósz, vagdalt sárgarépa slaw és zöldsaláta egészít ki.

 

 

A Gourmet Selection már 2018 óta az OMV VIVA portfólió része, ezalatt több mint húszszendvics debütált a töltőállomásokon. Az idei két újdonság mellett az elmúlt évek 3 közönségkedvenc terméke is bekerült az állandó kínálatba: Michelisz Norbert Mediterrán szendvicse, a Kacsamáj briósban birsalmapürével és burgonyasalátával, illetve a Kecskesajtos croissant pikáns körtechutney-val. A Gourmet Selection termékeken túl prémium hamburgert is választhatnak a fogyasztók.

Ezek mellett a tavaly bevezetett Leberkäse kínálat is frissült tavasszal: a klasszikus, a sajtos és a chilis íz mellett egy új variáns is érkezik a kutakra. A mexikói ízvilágú szendvics pikáns jellegével és a színes zöldségekkel – mint a kukorica, a bab és a paprika – Latin-Amerika egyedi ízvilágát idézi. A specialitás zsemléjét frissen, helyben sütik, míg a benne lévő húskenyér kiváló osztrák minőség, nem tartalmaz ízfokozót vagy mesterséges színezőanyagot sem.

Reggeli kínálat

Tavasztól már akár reggelizhetünk is a kijelölt OMV VIVA töltőállomásokon, ugyanis a hálózat kifejezetten a bruncholókat megcélozva mutatja be a legújabb portfolióját. A reggeli kínálat két császárzsemlés szendviccsel indul: az egyik a Tojásos szendvics sült baconnel és remuládszósszal; a vegetáriánusoknak, flexitáriánusoknak pedig remek választás lehet a Spenótos omlett szendvics cottage cheese-zel és zöldborsó krémmel. Mindkét fogás kiegészíthető a reggeli kombóajánlat részeként egy espresso kávéval is.

 

 

„Az OMV-nél célunk, hogy folyamatosan bővítsük a prémium szolgáltatásainkat, ennek része a gasztronómiai palettánk is. A Gourmet Selectionnek már több éves hagyománya van a kutakon, a fogyasztók szívesen próbálják ki az újdonságokat, de emellett igen népszerű lett a tavalyi évben debütáló Leberkäse is. A reggeli kínálattal pedig egy új lehetőséget nyújtunk azoknak, akik a reggeli órákban szívesen fogyasztanának el egy teljes értékű szendvicset kávézás közben a kúton, vagy akár útközben” – tette hozzá Kováts Botond, az OMV Hungária marketing menedzsere.

 

instagram: Bicsár Attila

Írjon véleményt