Mi a GastroGuide?
Jómagam: Vajda Pierre “Ted Aprajev” néven boldogítottam a net olvasóit és az éttermeseket is.
Ahogy felértem a kilincset, már azon mesterkedtem, hogy miképpen mehetnék be egy étterembe úgy, hogy ne firtassák a koromat. Ez a szenvedély máig kitartott, ma is járom az éttermeket. Ezen tapasztalataimat fogom a továbbiakban megosztani veletek. Emellett egy remek, és főképpen a gasztronómiához értő, írástudó gárda is segíti a munkámat. Hangsúly mind a kettőn: egy felelősségteljes szakmai felkészültség,- nem rombolni, építeni akarunk, de a minőségből nem engedünk,- és az írást tisztelő, azt ugyanolyan egyenrangú szakmának tekintő munkatársak együttese: ez a gastroguide.hu – így tervezzük, így indítjuk. Az alapanyagtól az élményig.
De nyílt felületet szeretnénk adni az oldalon mások véleményének is. És nem pusztán a látszat kedvéért, hanem azért, hogy folyamatosan megismerkedhessünk, és ütköztethessük az eltérő véleményeket, benyomásokat, és hogy egy percig se gondolhassa senki, hogy megmondó pozíciót tulajdonítanánk magunknak.