Az élet energiái a Leo koktéljaiban

Leo Bistro Budapest

A Leo Bistro új koktélkínálata ismét egy különleges világba kalauzolja el a vendégeket: a víz eddig nem ismert tartományaiba.

 

Masaru Emoto és A víz rejtett bölcsessége című, kvantumfizikára hivatkozó munkája ihlette a legújabb italokat, melyeknek természetesen fontos alkotóeleme a H2O. Emoto elmélete és kísérletei szerint a víz energiát közvetít, információkat hordoz, meghatározott frekvenciamintázatokban tárol, és azt más rendszereknek át is tudja adni. Ezeket az energiákat, hangulatokat próbálta megragadni Dreghiciu Gábor, aki hisz a víz erejében, bölcsességében, Emoto elképzelésében.

 

 

– A menü fő fonala a víz, de fontos alkotóeleme a játékosság, a könnyedség. Az egész univerzum rezgésekből áll, ezt, és az öt kristályt, szimbólumot adják vissza a koktélok. Mind az öt e téma köré épülve és szimbolizálva, nemcsak küllemében, ízében, de remélhetőleg hatásában is, és képes átadni azt az üzenetet, amit én közvetíteni szeretnék velük – árulta el a nem mindennapi koktélokat megálmodó bartender.

 

 

– Az egyik kreáció a „Mizuwari”, ami azt jelenti, „vízzel elvágva”. Gyakorlatilag whisky és víz keveréke, nagyon pontos odafigyeléssel és precizitással elkeverve. A másik új koktél, amit a vendégek figyelmébe ajánlanék, főleg azoknak, akik nem fogyasztanak alkoholt, mégis szeretnék élvezni ezt a koncepciót és az esetleges jótékony hatásokat, az a „Flower of life” névre hallgató ital. Ez banánvízből, kókuszvízből és egy kis teából készül, habbal a tetején, de van Whiskeys változata is. Akár hisznek abban a vendégek, amiben én, akár nem, az ízélményt mindenképpen hazaviszik magukkal, úgyhogy érdemes tenni egy próbát, hátha nekik is suttog valamit a víz bölcsessége – szólt a misztikus invitálás.

 

 

Érdemes hát próbára tenni az élet alapját, a testünk nagy részét alkotó anyagot, hogy vajon valóban rég elfeledett titkokat rejt-e.

 

 

 

cím: Clark Hotel, Clark Ádám tér 1., Budapest

facebook: Leo Bistro

instagram: Leo Bistro 

Írjon véleményt