Korlátlan sörkóstoló a Várkert Bazárban

Indoor Sörfesztivál

Február 23-án kezdődik a sörrajongók várva várt ünnepe, az Indoor Sörfesztivál, ami idén immáron nyolcadik alkalommal kerül megrendezésre a Serfőző szervezésében. Ezúttal a Várkert Bazár ad otthont ennek a két napos téli sörünnepnek, ahol több mint százféle csapolt sör várja, hogy felfedezd őket, emellett pedig sörtörténeti kulisszatitkok és gasztronómiai finomságok is terítékre kerülnek.

 

Idén télen is visszatér a sörbarátok kedvence, az Indoor Sörfesztivál, ahol egyetlen jeggyel korlátlanul – de felelőségteljesen kóstolhatsz bele több mint százféle sörbe. A hazai finomságok mellett a világ legnevesebb sörkultúráinak remekei is sorakoznak, legyenek azok kisüzemi gyöngyszemek vagy nagyüzemi csodák. A sosem apadó sörfolyam mellett, a kihagyhatatlan esemény kiváló alkalmat kínál egy kis kultúrtörténeti töltekezésre, sörtörténelmi anekdotázásra is, ahol Katona Csaba „sörtörténész” viszi majd a szót, számtalan izgalmas historikus adalékkal bővítve az ismereteinket. A bevállalósabbak pedig a sörtörténeti kalandozásokhoz kapcsolódó sörivó versenyen fitogtathatják képességeiket.

 

 

A legkülönlegesebb hazai sörbörzén belekóstolhatunk a pálinkák, rumok és ginek ízvilágába is, a legjobbakból válogatva, kinek-kinek ízlése szerint. Mindemellett pedig mind a két nap izgalmas gasztronómiai kalandokat is kínál: a sörvacsorák keretében különleges fogásokhoz párosítanak habos nedűket.

Tehát, ha február 23-án és 24-én még nincs programod, irány a Várkert Bazár, ahol 17 órától éjfélig tart a sörözés. Az elővételes jegyek 12.990 forintba kerülnek, míg a helyszínen 14.990 forintért válthatók, amihez egy logózott pohár is jár ajándékba. A sörvacsora jegy ára 21.990 forint, amely magában foglalja a korlátlan sörkóstolást és az ajándék poharat is. Ne hagyd ki ezt a különleges sörünnepet, mi biztosan nem fogjuk, úgyhogy érdemes követni minket, mert hamarosan élménybeszámoló!

 

Írjon véleményt