Villa Gran Esztergom

Villa Gran Esztergom

Egy csipetnyi luxus és elegancia a Duna és az esztergomi Bazilika ölelésében, csodás büfé és a’ la carte reggelivel, Budapesttől mindössze egy órára autóval- ez a Villa Gran 5 csillagos panzió.

 

 

2023 októberében újabb méltó hellyel bővült Esztergom gasztro- és szállás térképe: ez a kis ékszerdoboz egy 5 csillagos luxuspanzió, ahová akár szállásfoglalás nélkül is várják azokat a vendégeket, akik minőségi helyen szeretnék indítani a napot, egy finom reggelivel. A panzió Esztergom romantikus középkori belvárosában, a Vízivárosban található. A városlátogatók által kedvelt Macskalépcső, a panzió egyik bejáratától indul a Bazilikához a Várhegy oldalában kígyózva, a panzió másik bejárata pedig a Duna-partra nyílik, az Erzsébet parkba vezet. A panzió exkluzív kialakításával és lenyűgöző panorámájávala Dunára és a Bazilikára, tökéletes egy igazán pihentető és megnyugtató pihenésre, távol a nagyvárosok zajától. Budapestről és környékéről általában 1-2 éjszakára érkeznek vendégek, a távolabbi  városokból 2-3 éj eltöltése is indokolt itt, a Dunakanyarban.

 

 

Hétköznapokon üzleti utazók kedvelt szálláshelye, hiszen itt minőségi környezetbe és hangulatos szobákba térhetnek vissza a megbeszélésekről a közép- és felsővezetők. A recepció hétköznapokon este 7-ig, hétvégén 8-ig van nyitva, de a késői érkezőknek sem kell aggódniuk, mert kulcsszéffel áthidalható a záróra utáni bejelentkezés is. A szobák elhelyezkedése és berendezése minden esetben picit más és egyedi, de mégis, hangulatukat tekintve hasonlítanak, úgy mint egy kisebb boutique hotelben. Luxuslakosztályokat is találunk itt, ha szeretnénk igazán különlegessé tenni 1-1 alkalmat. Akárhogy is nézzük, az egyik legjobb ötlet volt, hogy megnyitották a reggelizés lehetőségét a nem szállóvendégek számára is. Az a’ la carte menü tartalmaz igazi klasszikusokat, mint például az édes franciapiritóst, amit áfonyával tálalnak, vagy a nagy kedvenc, a grill tarja, ha valaki egy picit tartalmasabb reggelire vágyik. De helyet kapott az étlapon a nagy népszerűségnek örvendő, kissé összetettebb benedicttojás- pro tipp: érdemes adni ennek a fogásnak egy esélyt, biztosan emlékezetes élmény lesz, ahogyan a Duna-parti panoráma aláfesti az ízeket… Folytatva a klasszikus vonalat: a bundáskenyér sem maradhatott le az étlapról, amit elegánsan, kaviárral tálalnak.

 

 

Bár az egyéni utazók számára továbbra is csupán a magas színvonalú reggeli ellátást biztosítják, üzleti megbeszélések, családi rendezvények, kisebb esküvők (40-50 főig a tánctér nagyságától függően) és nagyobb csoportok számára ebéd és vagy vacsora kínálattal is készülnek előre egyeztetett feltételek szerint. A Villa Granra mindenképpen érdemes lesz figyelni a jövőben, hiszen hangulatos és luxus környezettel, különleges reggeli kínálatával egy igazán exkluzív panziót sikerült létrehozniuk abszolút megállja a helyét az esztergomi és a környékbeli vendéglátóhelyek sorában, valamint a Dunakanyar és Esztergom kínálta változatos aktív vagy passzív pihenési lehetőségek is csábítóak lehetnek az ide látogatóknak.

 

 

cím: Berényi Zsigmond utca 4., Esztergom

Facebook: Villa Gran Esztergom 

fotók: Villa Gran 

Írjon véleményt