A belváros új talákozóhelye a Paradise Shisha Bar

Paradise Shisha Bar

Ismerd meg a belváros egyik legújabb és legmenőbb találkozóhelyét! A Paradise Shisha Bar egy egyedülálló vízipipa és koktélbár, amely Szandi és Dani, egy fiatal és lelkes pár közös álmaként vált valóra. Fedezd fel a helyet, ahol a minőségi koktélok és a pihentető vízipipák találkoznak egy barátságos, stílusos környezetben! Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy részese légy ennek a különleges élménynek a körút szívében!

 

Fedezd fel a 8. kerület legmenőbb vízipipa bárját!

A 8. kerület pezsgő belvárosában, a körúton található az a hely, amely az elmúlt években igazi felkapott találkozóponttá vált a fiatalok körében. Ez a hely nem más, mint a Paradise Shisha Bar, ahol a gasztronómia és a kikapcsolódás tökéletes harmóniában találkozik. A bár különlegessége, hogy Szandi és Dani közös nagy álma volt, amelyet együtt valósítottak meg. Ez a dinamikus páros nem csak az életben, hanem a munkában is tökéletesen kiegészíti egymást: Szandi készíti a fantasztikus koktélokat, míg Dani a vízipipák mestere.

 

 

Koktélok és vízipipák találkozása

A Paradise Shisha Bar kínálatának egyik különlegessége, hogy a vendégek itt nem csak egy egyszerű koktélozó helyet találhatnak, hanem egy vízipipa bárt is. A fő vonzerőt természetesen a vízipipák jelentik, de a hozzáértő közönség jól tudja, hogy egy jó pipa mellé elengedhetetlen egy kiváló koktél is. Szandi, a hely tehetséges, 22 éves mixere, nap mint nap klasszikus koktélokkal varázsolja el a vendégeket. Fontos számára, hogy minőségi és a lehető legfinomabb koktélokat készítse el, hogy minden vendég elégedetten távozzon. Legyen szó egy frissítő Mojito-ról, egy elegáns Martini-ról vagy egy üdítő Pina Colada-ról, biztos lehetsz benne, hogy itt minden koktél mesterien készül.

 

Kellemes környezet és vendégszeretet

A Paradise Shisha Bar egy igazi gyöngyszem a környéken, amelynek nem csak belső terei, hanem a hangulatos terasza is hozzájárul a felejthetetlen élményhez. A terasz tökéletes helyszín egy délutáni lazításhoz vagy egy esti beszélgetéshez a barátokkal, miközben élvezed a finom italokat és a pihentető vízipipázást. Az üzlet mindennap nyitva tart, így bármikor betérhetsz egy jó társaságra és minőségi kiszolgálásra.

 

 

Happy Hour minden nap

Ha szeretnél egy kicsit spórolni, de nem akarsz lemondani a prémium élményről, a Paradise Shisha Bar a legjobb választás. Minden nap Happy Hour akciókkal várják a vendégeket, így kedvező áron kóstolhatod meg a különleges koktélokat és vízipipákat. Az akciók részleteiről és az aktuális ajánlatokról érdemes telefonon érdeklődni, hiszen a hely nagy népszerűségnek örvend, és a foglalások is telefonon keresztül érkeznek.

 

Vendégorientált hozzáállás és magas értékelés

Dani, a 23 éves vízipipa mester, nap mint nap arról gondoskodik, hogy a lehető legjobb vízipipa élményt nyújtsa a vendégek számára. A két tulajdonos odafigyelő és vendégorientált hozzáállása tükrözi a bár 4,7 csillagos értékelését is. A vendégek visszajelzései alapján egyértelmű, hogy Szandi és Dani figyelme és szakértelme hozzájárul ahhoz, hogy a Paradise Shisha Bar mindig a legjobbat nyújtsa.

 

 

Miért a Paradise Shisha Bar? 

A Paradise Shisha Bar nem csupán egy bár, hanem egy életérzés, ahol a koktélok és a vízipipák szerelmesei találkoznak. Szandi és Dani közös álma valósult meg ebben a bárban, ahol a vendégek egy barátságos és stílusos környezetben élvezhetik a minőségi kiszolgálást és a különleges élményeket. Ha a 8. kerületben jársz, és egy igazi kikapcsolódásra vágysz, ne hagyd ki ezt a helyet. Látogass el, és élvezd Szandi mesteri koktéljait és Dani tökéletes vízipipáit!

 

cím: József körút 23., Budapest

Facebook: Paradise Shisha Bar 

Instagram: Paradise Shisha Bar 

Asztalfoglalás: +36 (20) 505 1177

Írjon véleményt