A KNRDY titkos fegyvere

Ha nemes és prémium húsokról van szó, akkor nagyjából az elsők között emlegetik a KNRDY-t, egyébként joggal. Ha pedig prémium vörösborokat szeretnénk látni legalább nyomtatásban, és elképzelni, hogy ezek itt vannak kézközelben, akkor szintén érdemes betérni. Ennyi vörös nagyágyú világnagyság egy helyen nincs máshol Magyarországon, az biztos, ami persze szoros összefüggésben van az itt felkínált

Ízkavalkád és vendégszeretet – Melbourne gasztronómiai térképe

Ha valaki egy jót akar enni, Melbourne-ben rengeteg lehetősége van rá. Ez a kulináris gazdagság részben a városképnek köszönhető: a rácsszerű elrendezés megkönnyíti a közlekedést, és a félreeső helyszíneket is könnyű megközelíteni. Maga a város nem olyan elbűvölő, mint Sydney, így az éttermek nem alapozhatnak arra, hogy majd a vonzó környezet elkápráztatja a vendégeket, ezt

Pierre cifrázza a Beszállóban

Nem fogom cifrázni, mert persze, hogy jó a kókuszos burgonyapüré, meg az angus tatár lazán odacsapva a tányérba, meg a zöld mangó, chili sóval. A mentás zöldborsófőzelék gombákkal, aztán már tényleg a csúcsokat közelíti, és ha már muszáj, akkor a rántott fledermaus zsemlében, ironikus retro fricskaként is helytáll. A békacomb a már említett kókuszos burgonyapürével,