Fenyőgyöngye Vendéglő – ahol a múlt ízei és a jelen kényelme találkozik

A budai hegyek egyik legszebb szegletében, a Szép-völgy kapujában, immár kilenc évtizede várja vendégeit a Fenyőgyöngye Vendéglő. A legendás étterem 1935-ben nyitotta meg kapuit Sztretovszky János álmaként, aki pincérként dolgozott a János-hegyi Erzsébet-kilátó vendéglőjében, és egy séta során szeretett bele a környékbe. Nem sokkal később telket vásárolt, majd felépítette saját vendéglőjét, ahol kezdetben mindössze négy

Egészséges reggelik Szegeden – Essential

Megtaláltuk Szeged esszenciáját: egy egészségtudatos reggelizőt, ahol egészen a délutáni zárásig bruncholhatsz és gluténérzékenyként sem kell lemondanod a finom ízekről- ez az Essentiale Szeged! 2 éve, májusban egy újabb, értékes hellyel bővült Dél- Magyarország központja, ami egy igazi szerelem- projektből született és amire tényleg büszke lehet a város! Letisztult, barátságos enteriőr egy szuper lokációban, ahol

Megválasztották az év új gluténmentes termékeit

A Lisztérzékenyek Érdekképviseletének Országos Egyesülete immár ötödik éve választja ki az év új gluténmentes termékeit, a verseny eredményeit pedig múlt héten hirdették ki. A zsűri értékelése alapján 2020-ban a Gabonakutató Nonprofit Kft. GK Food gluténmentes termékcsaládja lett a győztes, a második helyen pedig az M-Gel Hungary Kft. bejgli tésztamixe végzett. Gangel András, a cég vezető