Kortárs magyar írók kedvenc ételei kerültek fel a VakVarjúk könyvheti chefajánlatába!

A 95. ünnepi könyvhét tiszteletére és a kortárs magyar irodalom népszerűsítésére a VakVarjú éttermek chefajánlatába kortárs magyar írók kedvenc ételei kerültek, természetesen VakVarjús csavarral. A vendégek megkóstolhatják Lackfi János kedvenc előételét és főételét, Nyáry Krisztián legszeretettebb levesét és főfogását, valamint Leiner Laura kedvenc főételét és desszertjét.   Az öt VakVarjú étterem (VakVarjú Csónakház, VakVarjú Buda,

Legjobb 10 étterem Budán amit szívesen ajánlunk

Ismét Budán csavargunk, mutatjuk a kedvenc helyeinket, amelyek közül sokuk már ismerős lehet más listánkról. Hiába no, ami jó, az jó.   Leo Bistro     Káprázatos koktélokkal és lélegzetelállító kilátással csábít minden évszakban, minden ünnepre, minden alkalommal a Clark Hotel étterme és koktélbárja. Elképesztő koncepciók mentén készülnek a lehengerlő italok, de ha éhesen érkezünk,

21 szürkemarha vacsora

Valami igazán különlegessel készül a 21 A Magyar Vendéglő nyár elején. Június 9-én egy rendhagyó, kötetlen, nem szigorú érkezéshez kötött szürkemarha vacsorát rendeznek az étteremben és annak teraszán 19:00 és 22:00 óra között. A magyar szürkemarha valódi hungarikum, amely szépségével, szilajságával, őserőt sejtető impozáns megjelenésével az Alföld világszerte ismert jellegzetességeihez tartozik.       A

A világ egyik legjobb borszakértőjévé választották Herczeg Ágnest

Herczeg Ágnes magyar borszakértő a nemzetközi “The Future 50″ díj elnyerésével a világ 31 legkiemelkedőbb új generációs borszakértőjének listájára került – jelentette bea WSET (Wine & Spirit Education Trust), valamint az IWSC (International Wine & Spirit Competition) csütörtökön. Több, mint 600 pályázó közül választotta ki a világhírű szakemberekből álló zsűri azt az összesen 50 szakértőt,

Két könyvet ad ki a Street Kitchen

Két könyv is a könyvesboltok polcaira kerül ősszel a Street Kitchen kiadásában. A gasztrocsapat első közös, A Nagy Sütiskönyv címet viselő kiadványa, valamint a Street Kitchen szakmai vezetője – Fördős Zé – Balansz című könyve. Újabb kiadvánnyal bővült a Street Kitchen palettája, méghozzá A Nagy Sütiskönyvvel. Ez a kiadvány nemcsak azért különleges, mert több tucatnyi