Londonban, hej – teraszozni mindenhol jó!

Itt a nyár, és időnként még Londonban is előbukkan a nap a felhők közül, bár hozzátesszük, hogy szerény szerkesztőségi tapasztalataink alapján mi mindig jó időben voltunk ott. A Tatler összegyűjtötte a leghangulatosabb londoni kávézókat, ahol a kertben vagy a teraszon ülve élvezhetjük a mindent.

The Garden at Blakes

Vibrálóan élénk színek uralják a teraszt, amit falfestmények, egy óriási arany kalitka és cserepes növények egész hada tesz igazán elragadóvá. Tökéletes helyszín a martinizéshez.

The Garden at Blakes
(Fotó: www.tatler.com)

The River Café

Nagyszerű menedékhely: fantasztikus olasz ízek gyönyörű környezetben, a folyóparton. Az ember a River Café fűszernövényekkel tarkított kertjében szinte el is felejti, hogy egy nagyváros közepén van.

The River Café
(Fotó: www.tatler.com)

Dishoom Shoreditch

A Dishoom egy indiai kávézó-lánc, a Shoreditch-ben található kávézójuk talán a leghangulatosabb. Lehet, hogy várni kell a szabad asztalra, de egészen biztosan megéri. A teraszon alacsony asztalok mellett, puha fotelekben foglalnak helyet a vendégek – igazi keleti kényelem.

Dishoom Shoreditch
(Fotó: www.tatler.com)

Boulestin

Egy apró étterem a St James’s Street-nél, amely minden nyáron megnyitja elegáns teraszát a vendégek számára. Ízekben pedig francia fine dining-ra számítsunk: egy kellemes, hosszan elhúzódó, borral kísért vacsorához nem is találhatnánk ideálisabb helyszínt.

Boulestin
(Fotó: www.tatler.com)

Tom’s Kitchen at HMS Belfast

Ki ne ábrándozna néha arról, ahogy a saját luxusjachtján vacsorázik, a hullámzó vizet csodálva? Amíg ez valósággá válik, van egy londoni étterem, ahol hasonlóan magával ragadó élményben lehet részünk. Ráadásul a teraszról lenyűgöző kilátás nyílik a Tower Bridge-re.

Tom’s Kitchen
(Fotó: www.tatler.com)

The Ivy Chelsea Garden

Egy hatalmas étteremről van szó, amelynek tágas hátsó kertjét átjárja a nyíló rózsák illata és a szökőkutakból áradó frissesség. Igazi romantikus vacsorahelyszín.

The Ivy Chelsea Garden
(Fotó: www.tatler.com)

Lurra

Egy autentikus baszk étterem, nagyszerű ételekkel és egy bájos kis terasszal, ahol csupán 20 vendég számára van hely, tehát a meghitt hangulat garantált.

Lurra
(Fotó: www.tatler.com)

Forrás: Tatler

Írjon véleményt