Újabb nagy dobásra készül Földi László és Sárközi Ákos

Sárközi Ákos és Földi László a Konyhafőnökben

A novemberi közös jótékonysági vacsora hatalmas sikerén felbuzdulva már forrnak az újabb tervek Földi László séf „boszorkánykonyhájában”. Január közepén újabb jótékonysági estre készül, amelyet egy belvárosi magyaros étteremben tartanak majd, és kizárólag magyaros ételek kerülnek terítékre, természetesen új köntösben.

„Azért gondoltam januárra, mert a december elég húzós időszak a vendéglátósok körében, és ilyenkor egyébként is sokkal nagyobb az adakozó kedv. Az év eleje „uborkaszezon”, ezért gondoltam egy merészet, és ebben az időszakban hívom életre a jótékonysági vacsora második felvonását. Az igazán nagy dolog az volna, ha az év minden hónapjában meg tudnánk ezt tenni, nem feltétlenül egy ünnepi hangulathoz kötni” – árulta el nekünk a Konyhafőnökben feltűnt séf, aki a jövőre vonatkozóan is grandiózus terveket sző.

Földi László

„A 2024-es évet egy olyan esztendőnek tekintem, amely biztosan meghozza majd számomra az igazi áttörést, ezen dolgozom ezerrel. Minden időmet és energiámat a gasztronómia világára és valami maradandó megalkotására fogom fordítani” – tette hozzá.

A januári eseményen ismét teljes mellszélességgel mellette áll mentora, Sárközi Ákos séf, de már most több jelentkező is van, aki segítene, a Konyhafőnök és a Mestercukrász tévés versenyek előző győztesei, valamint a szakmában jól ismert nevek.

Sárközi Ákos

Hogy pontosan kik lesznek László segítői, melyik alapítványt fogják támogatni és mi lesz a menü, hamarosan kiderül, addig is érdemes számolni ezzel a fergetegesnek ígérkező eseménnyel – amelyről természetesen mi is beszámolunk majd.

Írjon véleményt