A mediterrán konyha legjava egyesül az V. kerületi DiVin Porcellóban

A 11. szülinapját ünneplő belvárosi sonkabár régóta biztos pont, ha melegebb éghajlatra vágynánk repjegy nélkül. Megújult étlapjuknak hála pedig ősszel sem kell lemondanunk a kirobbanóan színes tányérokról és izgalmas ízekről! Ha rátok férne egy kis gasztronómiai kikapcsolódás a város szívében, akkor ne keressetek tovább. A budapesti DiVin Porcello étterem az a hely, ahová mindenképpen el

Mediterrán sirató – Pierre a budapesti La Parrillában

Nem vagyok az a megveszekedett formalista, fennhéjázó sznob. De ha betérek egy olyan feldörzsölt szállodai étterembe, mint a La Parrilla, amely már a nevében a parázson készült nagy húsokat, a bódult mediterrán éjszakákat idézi, akkor elvárnám, hogy a betérő vendéget meglepjék egy egyszerű konyhai üdvözlő falattal. Lehetne egy foszlós kenyérdarab, meg egy kis olíva, ha

Képeslapok Tel-Avivból – Raphael

A Raphael tradicionális étterem, egy többcsillagos szállodában Tel-Avivban. Barátságos atmoszférája többek között a világos fafelületeknek köszönhető, de mindenekelőtt totális tengerre nyíló panorámájának. Ételei is a hagyományos levantei konyha kínálatával egyeznek, az ételek nem mentek át semmilyen alakváltáson, viszont bőséges adagolásban, nagy szakértelemmel készülnek. 100 % Közel-kelet Van az a jó szokásuk, ami egy magamfajta mindent